Thursday, December 30, 2010

Khairul Fahmi lah Pulaaakkk

Ok fine skrg sume nak cerita pasal si Khairul Fahmi Che Mat. I pun tetibe gelabah nak namakan bakal anak Khairul Fahmi bin dot dot dot. Sgt gelabah. Tapi tibe2 kakak dengki bgtau dia ada gf. Ok fine lah dah ada gf pulak kau ni.

Nape ntah tetibe suke si Khairul Fahmi. Rase sbb dia hebat as a goalkeeper kot. And satu lagi sbb dia pendek, so mcm 'ala-ala bucuk bucuk comei je keeper ni pendek men bola'. Hahaha. Opss tapi i tetap setia dgn si panjang.

Ye khairul fahmi anda mmg hebat. Satu malam je dah feymesss!!!
Mcm dragon ball.

Mcm Khairul Fahmi. hahaha

3 comments:

missbby said...

hahaha..tak boleh blah...memang baik ko jangan nengok blog awek dia..sumpah sapa yang gedik nak fahmi boleh meroyan nengok loving couple nih..hahaha (ko mungkin tergolong dalam kelompok itu)

Lyana said...

kak uda: takda maknenyeeeeeeeeelah.

missbby said...

hahaha