Sunday, June 27, 2010

Too Tired Too Fat

Today saya jadik 1st grade kuli, 2nd grade kuli n 3rd grade kuli to Okinokiyo's owner. From 9am till 9pm. Yer saya pegi tolong kak mai di Flea Market Subang Parade. Naseb baek tak join Urbanscape! Mau terbakar kulit yg sedia ada terbakar. But mmg super duper tired lah weh!
Come come :-)

And then tadi dekat flea market tetibe saya mcm loya nak muntah Berjangkit dgn kak mai! (Loya pun bleh berjangkit?) Tapi maybe sbb saya sarapan. Saya mmg xboleh sarapan becoz im not a morning person. Bila saya sarapan badan saya rase benci dgn diri sendiri. Jadik hari ini saya benci dgn badan sendiri. Bila amek gmbr saya rasa saya gemok. Double Chin!!! WTH! Then dua kali tgk da macam pregnant pulak! Maybe sbb baju saya besar so da nampak mcm pregnant. Then bila maen2 dgn Nasya lagilah da mcm mak org. So senang ckp, for the whole day today i look fat!!!!
Curik gmbr from si debab. See saya sendiri da nyampah nak amek gmbr :-(

Bila mind dah set yg saya ni fat, so automatically my body resist all sorts of food. For the 1st time today i ate so less. Masa sarapan pun da xleh nak habiskan porridge. Time lunch pon si debab yg habiskan nasik. Then time dinner pun xleh habiskan food. The power of one's mind is so freaking scary.

Balek umah after one whole day duduk at Subang Parade, saya tonton fifa match between South Korea n Uruguay. Gud game n gud players. Even tho my team lost but they gave a very gud performance and will be go home proudly coz they fight till the end. Saranghae South Korea. Muahahaha :D

Okeh org gemok nak tido. Will be at the flea market AGAIN!! tomorrow. Same time n same place n same faces :-) Pray hard semoga besok x fat.

2 comments:

syafiq ishak said...

subang parade?.rindu!..just walking distance dgn rumah lama~~ :( nnti blk m'sia utk houseman,dok umah bujang kt situ.ehehe~

jual apa jek cik nur?.

Tasbih Alam said...
This comment has been removed by the author.