Thursday, July 1, 2010

Holiday is Over!!!!!!!!!

I guess i dont have any emo mood left in me. I just let it go smoothly. Smoothly lah sgt! I just dont want think bout it anymore. Sekarang ni da naek sem! Ish ada dalam 3-4 hari lagi. My 1st class for tiz 2nd semester starts at 5th of July! Booooo to classes!!! Yeah my schedule apparently full all day. So say no to social life! And hellowww books @____@
My freaking bz schedule. Nak ajak dating sila buat appointment okeh!

Nampak mcm hari isnin kelas start kol 2ptg kan so mule2 da hip hip hooraayyy leh bangun kol 12tghari. Sekali tetibe member btau ekceli got 1 more class on Monday which starts at 8.30 am!!! Dushh dushhh!!!! How could uuuuuu. Punah lah segala hasrat murni nak bangun kol 12tghari. Fine lah weh fine. Mmg redha lama dah yg schedule mesti pack mcm sardin. Sume nak himpit ramai2. Ish bulan posa nanti mesti lagi mencabar. Herghhhh!!

Oh and another new thing next sem i wont be staying at college! Bukan taknakkkk tapi sbb tadapattt. Tuhlah time sem lepas tamau jadik AJK Disiplin for kolej sape suro. Skg da serabut2 nak carik umah sewa lah apelahhh. But luckily da jumpe da punnnn. Ngehehehe. Tapi sewa bilik jelah kat Pusat Komersial yg seriously mmg belakang Uitm. Tapi kalau jalan kaki dari umah sampai Uitm mau terbogel or tercabut gaklah urat kaki,urat leher,urat merihh dan segala bagai urat lagi. Tak tgk pun lagi bilik sewa itu cemane but so far ahli2 dlm umah mcm besh. Plus umah ada washing machine n tv. Okeh gembira tidak terhingga ni. Ada astro besh gak :D Ish ni nak belajar ke men men ni!!

Now nak kemas baju2 n buku2 sume campak balek Uitm and u know wat skg ni my eyes are totally blind nowww. Okeh men men je. Mata saya kene ketumbit!!!!!!!! Mmg babi$%#% gilaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Tapi mmg padan muka diri sendiri sbb xpegi clinic awal2 sape suro kan. Seyesly mmg tak tau itu adalah ketumbit, baru realize pagi ini dan sekarang my Ray Ban is my besh buddy~ I lebiu my raybannnnn. Buat keje pakai ray ban, masuk bank pakai rayban, baca buku pakai rayban, berak kencing pakai rayban n malam2 pakai rayban. Coooollllllnye sayeeeeeeeeeeee~ If time 1st class mata tak heal lagi so tepaksalah skip kelas. Menarik kan idea ni :D Muka da macam E.T. Alahhhhh E.T yg alien tuh ha.
Hye nama saya E.T. Nama samaran saya Lyana


Mmg tak mungkinlahhh nak letak muka ketumbit sendiri. Gila xcooolll!!! Hahaha. So sila layan muka comel yg dibenci oleh org2 tua mahupun muda. Opppssiee~
Bibir mcm feeling botox kat situ. Apakahhhh??

Better sket dari botox tadik.

Si Buta dan besh buddynya si Ray Ban


Okeh jom tgk gmbr2 anak-anak monyet si buta.....
Ini anak-anak monyet yg paling riuh rendah sekampung kalau ada kat umah

Ini boleh jadik anak monyet, anak kucing, anak ulat dan mcm2 lagi.



p/s: Dah nak naek sem tapi xkemas sehelai baju pun lagi. Ishhh cemane ni. Sabtu da nak balek shah alam..Haihhhhhh. Sape nak tolong sila angkat tangan, saya belanje lollipopppp~

5 comments:

syafiq ishak said...

hahahahaa,,padan muka kna balik sekolah dh!!~ :P lalala~~

oi!!..kalau stakat kelas ada gap n bgn pkl 830 tu,,itu pon kata full?..aiseyhwoman,,kt sini 730-430 tau!..everday plak tu,,haishh,,,membuta jek!!

Lyana said...

syafiq: heylowwww kat sane tuh keje dok dlm lab jeee.xda kene kuar outing kan kan kan kan. Kitorang mesti ada kene kuar g mane2 okeh. Nak menang jugak!!!!!

syafiq ishak said...

eh,,manade keje dok dlm lab.yg degree doktor ni xdok dlm lab,yg dok dlm lab tu yg keje lab lah mcm bachelor science ke microbiology ,,hahaha~~ :P mana boleh,xleh jgk,,lalalala~~

Lyana said...

ok kalau xdok dlm lab korang mesti dgr lectures je manjang kan kan kan kan.so kire ktorang lagi penat ar sbb dok dlm kelas dan kene kuar2 buat keje.ish ish ish doc indon nieee~ :P

syafiq ishak said...

sy kalau lecture,,tido jek,,xd bazir tenaga,,pagi tido,,br pegi klass tghari n ptg,hahaha~~ :P