Wednesday, June 16, 2010

Annoying Faces

Last week, saya merempat kat rumah kak rai sambil menjaga our 2 new babies yg sgt adorable. But since paham paham jelah dok umah org bujang ni mmg len sket lah kalau dok umah sendiri. Makan minum semua sdn bhd. Tapi kak rai mmg awal2 lagi suro rajen2 kan diri turun bawah pegi tapau pape. As for me yg mmg bangun pun da tengahari mmg tak mungkinlah nak turun semata-mata nak beli makan. Jadik saya puasa jelah sambil tengok anak-anak makan. Mulia kan hati saya :)

And afta few days, saya kena teman kakak saya seyes pepagi buta dalam kol 8.30 pagi to go to her supplier around KL. Serius sgt emo ok bangun pagi pagi. So bila da emo mulalah merepekkan diri.

Saya suka botox bibir.

Cik itik

Captain Jack Sparrow

Ok enuff with my very very very annoying faces. Saja ja nak btau yg very verrrryyy sooon, my sister and i will will update 1 very exciting news for us. Korang sume wajib take note.Hehehehe.

Oh btw, xda sape yg demam bola ke? I just find myself are so smitten over football players.
Hoit sape tak suke tgk Christiano Ronaldo lari2 atas padang. Sudah tgk his new print ad for ARMANI underwear. Goshhhhh. I am still young so its ok to drool over this perfect figure. Nyummmmmmm. Ohhh tapi i support only Asian team!!! Go South Koreaaaaaaaaaaaaaaa!!!!


Malam malam sebelum tido cium muka dia smpi lobam..Ngeeeee


Ok nak mandi. Kenapa badan tetibe busuk :(

5 comments:

syafiq ishak said...

CR busuk!!!!!!!

yanasaja said...

syafiq: oittt mulot jahattt!!!

miszlullaby said...

tp korea da kalah da td..=(

yanasaja said...

miszlullaby: hahaha tuhlah pasal kalah plak dia.so xpe saya da sokong argentina.muahahahah

nn said...

comel je annoying face pun. haha

btw, tak minat bola :P