Friday, June 18, 2010

I am Officially a Traitor :D

Finally my team kalah di World Cup. My only team yg saya support gegila iaitu South Korea. Dahlah lawan Argentina. Mmg berbelah bahagi gila tgk match!

Kejap2 'Go go Park Ji Sung!!!'

Pastuh kejap lagi 'Eh comelll gila messi ni,pendekk je,sayang messi :D"

Seeeeeeeeeeeeeeee.

Supposedly kene sesiap nak kuar g dinner dgn family,akibat bola ngok ngek ni punya pasal smpi kelam kabut mandi pastuh smpi lmbt. Ishhhh!! Sekali bila korea tergol sendiri dengan bangganyeee terus tutup TV!! Pastuh as a well-known traitor, mmg saya terus tukar sokong Argentina!!!! U go messi!!! Muahahahaha(tapi dlm hati mengharap lah jugak korea mcm buat magic ke ape kan tetibe tergol sekali 3 ke 4 bijik)

So pegilah dinner and ramai gila org tgk bola kat satu kedai mamak ni. Ishh jeles jap sebab terpaksa miss 2nd half match. Tapi xpelah sbb b4 kuar umah tetibe Argentina da score 3-1. Fine mmg kalah lah team aku. Kat FB lagi sume org da kutuk2 Korea. Cibais gila.

Sekali balek umah tgk Highlights tau2 Argentina da menang 4-1. Siap ada hatrik kau. So korea bye2. Messi i love u forever n ever :D Hahahaha.Eh Christiano Ronaldo jgn nak jelesh tetibe, i sayang u lagi. Skg ni bagi turn messi dulu tau.
Comel je dia pendek :)

Ok mud xbaek ni. Dgn gosip keluarga sana sini. Keje nak memburukkan keluarga aku je. Naseb bek nak g cuti2 maen air kat Sunway Lagoon smbil cuci2 mate. Sejuk ati sket.

We are rabbits :D Tak tau kenapa muka tetibe nak tembam.



Okey bye nak pegi merajuk 2minggu!!

1 comment:

syafiq ishak said...

dh mmg muka dh tembam,,miahahahahahaa~~~ :P