Monday, February 1, 2010

Almost A Week!

It is been almost a week since i last update this dusty blog. Kesiannye blog ni!! I know i promise nak continue update a few posts yg suppose kene sambung but to tell u the truth, PENAT SUDAHLAHHHH!

So lets start with a new update ok???????

Skg ni assignment mmg tinggi melangit.Serius melangit dowh.Xperlulah nak nyatakan 1 by 1 yg pasti sama tinggi dgn gunung berapi gaklah melangit dia tuh. And still talking about esemen there are few of esemen yg kene pegi trip and then balek buat report. How cool is that? And ada jugak kene buat shooting! I seriously thought 1st sem ni there's no need to do any kind of shooting but ada jugaaaaakkkk!! I'll try my best to share my knowledge with my groupmates and will make this shooting as fun as possible!

Oh dan dan dan weh ada a few classmates yg da tau pasal blog ni. So u do understand y its been hard for me to update regularly kan?? Susah wehhh, dahlah aku suke kutuk org je manjang. Ha ha ha ha. Sape classmates yg terbaca this thing sile tutup mate jelah yer~Ngehh!


Ape lagi ek nak citerh? Oh i think i kind of like it in here. IT'S A LIKE OK BUKAN LOVE! Like here means i like to be around my room and around my new friends here. Seriously i like them a lot!! Especially Nana and Lisa which is my classmates. I got nana who is Johorean(obviously) yg mmg sgt sgt cool gila and mcm leh masuk gilaaa lahhh! I got lisa who is freaking tinggi with a long legs and a pretty face and a very sweet attitude! This 2 girls seriously can make my day turns sour to sweet. Okeh da cukup puji melambung!


Truthfully speaking, i dont really like Shah Alam.Hahaha there i said it! Bnyk kali kot i dok cakap Shah Alam ni mcm rempitlah ape lah. Seyes weh cube pegi cek kat Sec 7,2 and 3 tuh sume. Xpenuh plak student UiTM kann!! Tapi xbaeklah kan kutuk2 tmpt tinggal baru ku ini, i need to learn to LOVE this place. Yer love okeh! Mcm dulu i study kat Perlis, serius benci jer belajar kat Perlis tapi day by day that hates turns into love~ So its the same situation here, i need to love Shah Alam, i need to know all the route, all the cool places(kononnya) to hang out and i need to know the people! Jadiiiiii, this weekend i wont be going home to kak mai's places or kak rai's too since i nak belajar mencintai Shah Alam kan. Oh Shah Alam(muntah dalam mulut then telan balik) Yer yer shah alam bucuk bucuk mehlah kite beramah mesra~ Antara new way yg i try to luv shah alam adalah dgn begambar di tmpt strategik di shah alam(berapa kali nak ulang shah alam ni!!!)

Ini ape eh nama tmpt dia? Yg i tau tmpt ni leh berbuka puasa beramai ramai
sbb dekat dgn masjid. Hahah benda makan2 seronok jer!!!

See i jump lagi kat tmpt ni lagi.It means I really LOVE this place.
LOVE okeh. Bukan LIKE tau!

Ignore the words. See i siap tmbah love kt pic lagi jadik xyahlah
ulang betapa sayangnya diri ini terhadap Shah Alam. Oh Shah Alam~


So this weekend sbb nak stay kat shah alam je so malam weekend i dijemput(ceh dijemputlah sgt) yer dijemput okehhh utk pergi ke FSPU. Ada ape kat FSPU????????? Kalau nak taauuu silalah dtg on Saturday's Night!!!


I need to stop here now. Nak start with my assignment. Oh bohsaaan already~






p/s: I'm in a process to get to know someone. I try to open my heart back and it's actually very easy to accept someone as long as u learn. Hahah words of the day are LEARN and SHAH ALAM!!!

6 comments:

okinokiyo said...

alaaa baru nak ajak ko jalan2 gi jalan kenangaaaa..tak nak ke?

yanasaja said...

kak mai: ko tetibe plak nak g Jalan Kenangaaaaa!!!!! hah tuh kene pk kan dulu yerrrrrrrrrr....

okinokiyo said...

sbb nak beli hanger etc semua...eh nnti la aku sms ko ke..hahah ko sms aku lah..pastu kata nak mkn asam pedas ikan pari?eh tu kak rai eh?

yanasaja said...

kak mai: xleh ar dude.nak g jalan kenanga tuh kene pagi2 buta,aku lak ada kelas sabtu n ahad start this week.afta luncheon xpelah.

mindbreaking said...

i knew that plce

ab bin ha said...

tak yah la nk beria sayang shah alam...bukan ada ap pun..
tahi ajer..
hik3