Wednesday, January 6, 2010

Third Day Serabot

Kadang-kadang rase mcm perlukah aku konon2 nak rapat dgn mereka.

Kadang-kadang rase apesal aku kene ikot cara kau.Cara aku lagi best kot.

Kadang-kadang rase bila x mingle nanti org cop sombong dan lagi teruk poyo.

Kadang-kadang bila kita be nice dan senyum dgn niat nak be friendly tapi ko pandang aku atas bawah mcm aku pakai baju cap belacan teros rase ko hebat sgt ke.

Kadang-kadang terjadi mcm wannabe gossip girl yg mcm gedik2 semata2 nak be friendly supaya next time xdalah org nak kate sombong ke hape mende kan.


TAPI ITU BUKAN AKU
tapi
mcm kene jugak hadam keadaan ini.
No IM NOT CULTURE SHOCK.
IM NOT DAT EASY OK!
BNYK LAGI AKU PERLU BUAT DALAM HIDOP AKU NI DARI LAYAN WANNABE GG!
SO JGN NAK GROUP DGN AKU KALAU KO PEMALAS DAN WANNABE.




mak jgn risau,yana ok jer.yerlah awal2 kene hadam sume ni.ya Tuhan,naseb baek ada kawan2 yg mmg da kenal sejak zaman kesengalan.so bila aku mcm ckp pelik sket xdalah org kate euwww or bila aku buat lawak xdalah org senyap mcm aku baru ckp benda bodo.






p/s: terapi minggu ini adalah harus balek ke umah kak rai di damansara dan melayan 1n2d di astro 303 dan juga mengossip pasal budak2 wannabe gg ni.

2 comments:

Bainun Waheeda said...

jgn lpe jmpe syaaaa..hihi

yanasaja said...

ben: will do will do.