Tuesday, January 5, 2010

So Far So Good

Hari ni hari kedua utk kelas di UiTM Shah Alam or to be specific kelas di Masscomm. Kalau nak cakap ok maybe too early right?I really reallllyyyy reaaaalllyyy have to get use to it. Mcm pegi kelas naek bus,student dalam kelas yg lagi sket dari time kat poly,girls wannabe gossip girls and soooo on.




Kejap iklan,xleh nafas sbb idong tersumbat!




Ok smbung. Kelas yesterday kat menara saas.Kelas 1030 but kitorang kuar mcm kelas 830.Yelah 1st day haruslah sume nak awal kan plus kene naek bus.Its a new experience for me.Bukan xpenah naek bus ok,maksudnya xpenah naek bus g kelas.Kelas Tamadun Islam which is just fine,ustaz is nice and he's a lil bit slow membuatkan aku sangap adalah 1800x.But he's just fine.Tenkiu ustaz ahmad shukran.Anda amat cool!


Then ptg kol 5 kelas elective yg lect nya xmasuk afta 1 hour.sengal ok,i da mandi wangi2,pakai comel2 last2 for nothing.Lect xmasuk and its stupid.Diorang bukak 2 classes for this subject but then 1st class itu full so kitorang kene masuk 2nd class tapi lect xda.Terima kaseh yer,so kitorang kene pegi hari ini again kol 5.Kalau x harini i leh tido from 2pm until 5pm!


So today class start at 1030 until 1.20am.Sociology class kat faculty.Yg besh nya kolej i ni iaitu kolej Melati sbb faculty i dekat jer.Means just jalan 10min da smpi faculty.Cuma jalan dia berbukit bukau.Smpi kelas peluh,penat je mekap comei2.


The best thing about my fac is kami boleh pakai jeans!!
HIP HIP HORRAY!!!!



DAN....
DAN....
DAN....


I PAKAI SELIPAR JE PEGI KELAS!!!XDA SAPE NGOK NGEK MARAH.
HIP HIP HORRAY LAGI!!!



DAN LAGI....
DAN LAGI....
DAN LAGI....



I ALREADY HAVE 9GIRLS WITH ME.MEANS 9GIRLS STICK TOGETHER TIME HUJAN DAN RIBUT TAUFAN! MCM SNSD LAH.hahah.MIX OF BDK ADVERT AND BROAD.ATIQ BAWAK KRONI DIA AND I BAWAK KRONI I THEN KITORANG BUAT GENG RAMAI2.BILA HILANG SUME BISING.I REALLY HOPE WE WILL STICK TOGETHER OK GIRLS!!!





okthxbai




p/s: nak ngadu neh.i demam woooo.so haruslah selekeh je manjang.gmbr later i upload k.xbnyk pon.

10 comments:

Tok Zu said...

ingat2bila berkawan.
jangan gaduh2. jangan lupa sembahyang.
Tuhan nampak apa awak buat.
Ingat muka mak abah selalu walau kemana awak berada.
Ingat abah yang masih sambung kje lagi tu,semua nya untuk kesenangan anak2 belajar.
So belaja betul2.makan ubat !

:+:DyLa DeLLieCaD:+: said...

SNSD?? bley jln la yana. berangan la selagi bley..

pegi klinik la!! Uitm xde medical centre ke??????

:+:DyLa DeLLieCaD:+: said...

one more.. fac len x bley pakai jeans ke?? aku nyer fac selambe je.. hahahah~ ko pakai flip flop pn bley.. xde hal~ hahahaha

yanasaja said...

mak: jgn risau yer mak,kawan2 saya sume xtinggal semayang.kami baek2.huhu

dila: gile dengki pompuan ni!!!! aku xda gedik nak g klinik sbb demam je.terima jerlah kan.yelah kat poli dulu kan maneleh pakai jeans.ni kat sini aku pakai sipar jamban jer.

caca said...

haloo boleh tuker link.... ^^

yanasaja said...

caca: hai caca.okeh sila tukar link :)

ESR said...

Wah sgt best time belajar2. and i am jeles korang bleh pakai jeans & selipar.

yanasaja said...

kak epi: tau xpe sonok gila ok.yana pakai sipar toilet je tadi plus pakai jeans n tshirt,mekap comei2 then da g kelas.huhuhu besh kan.even lec pon ada yg pakai tshirt jugak.

be~bored said...

woot woot.budak mass comm. :)
glamer tuh!

yanasaja said...

kak biha: mane ada glamer,kite bukan amek broadcasting ke PR,kite advertising,budak kaye jer.hahaha