Wednesday, November 18, 2009

Let Me Be Spoil For Once

Mase besday 12/11 arituh,my mum tanya nak hadiah ape but i said postpone dulu hadiah selagi i xdapat tau result intake uitm.So my mum tanye kalau mcmtuh nak jam x yelah sbb nak sambung belajar.



Okeh sekarang ni sbb dah dapat tau result uitm so bolehlah pilih kan.Har har har gelak besar.FYI,i da lama gila xpakai jam since hmmm.....since 2008.Okeh baru setahun.Last pakai mase internship,then jam i battery mampos.So terus xnak beli jam murahan lagi.Jadik teroslah xpakai jam,bergantung pada jam henpon jer.


Bila my mum da tanya of cozlah i nak jam kan sbb kalau boleh nak yg berkualiti.Bukan jam cikai2 cepat rosak ni.So hanye mummy n daddy jer yg selayaknya bagi hadiah mahal2.Org len kurang layak lagi.Jadik i dgn xtau malu teros google jam kegemaran.Sayaaaaaaang Googleeee~Sume collection ni from Levi's.I mcm xberkenan lah brand len,but kalau korang ada nampak brand len yg cantek sila lah let me know.
Mcm smart.But too simple dont u think?


I suke sbb ada merah di situ.But overall mcm biasa sgt plak


Cantek but i dono,wat do u think?


Yg ni kaler silver,yg atas tuh white.So which one is better?


Seriously i HEART this one!!! Tapi xtau ada x kat BP ni :( Sangat cool i rase!



~So Mari Tolong I Beli Jam~

3 comments:

:+:DyLa DeLLieCaD:+: said...

aku suka yg last sekali tuhhhhhhhhhhh!!! ala.. g kl la beli.. time ko nk register nanti.. heheh

sYafiQ said...

congrats beb dpt msuk uitm..
pasni ley r dating ngn aku..hoho

~eyla~ said...

yana,congrats neh!

btw,saye vote yg last skali tuh.sgt COOL!