Tuesday, November 24, 2009

Home Made Orea Cheese Cakeeee

Behold the amazing superb delicious Oreo Cheese Cake.One way to gain weight is to eat this one whole cake.Okeh ceritanya begini,since my birthday and my brother birthday ada gap only 3days so why waste money nak beli each one satu kek kan.So my wonderful mummy telah bake okeh,bake sendiri oreo cheese cake for both of us.Even tho da lambat beberapa hari utk makan2 kek but sape yg nak tolak CHEESE CAKE DAN OREO?Same taraf dgn Secret Recipe dah okeh~

Fortunately,wan balek dan macam tau2 jer mak bake kek so dia pon leh tumpang sekaki b4 dia pegi wedding one of his photographer's friend.

Mase ni xmandi lagi pon even tho da kol 1 ke 2 ptg kot.So muke a bit serabai even tho maseh comel tapi ada sikit2 rupe bibik.Jadik harus diconteng muka di situ.Abah siap pelik apesal aku kecik dalam gmbr,siap mcm takot2 gitu.Padahal wan yg besar tapi takot nape aku kecik plak.So afta diz aku kene makan bnyk ke wan yg kene kurang makan?Hahahaha

Sekarang tgh makan lagi oreo cheese cake.Ehh cheese bukan mendebabkan ke??Hmmmmm~

2 comments:

akue said...

aku rase ko kene makan banyak dan aku kene bersenam, xyah kurang makan...

shygurl said...

terujanya tgk cis kek ni
nak resipi