Saturday, October 3, 2009

Serabot Macam Ayam

Sampai rumah kak mai kat Serdang around 10 to 1030pm i guess. Apparently my frens ada misscommunication dgn aku sbb diorg igt aku xjadik g KL. Rasenye aku cakap jadik tapi xdapat jumpe sbb nak beraye rumah relatives. Takpe2 next time leh jumpe lagi...

Baru jer lepas load film for Holga. SAPE TAKTAU HOLGA TUH APE G GOOGLE. Nak load film for holga ni kene dalam suasana gelap sket barulah xleak light kat film mahal itu nanti. Hampir terbuta mata ni sbb nak load film in the dark. Kak Mai tadi b4 nak tido die cakap dgn aku supaya 'be careful sbb umah die ada dot dot dot'. Gelabah taaak???!!! Dia kata patong die ni hidop tgh2 malamm!!!!

Pastuh tetiba aku nampak depan mata aku bantal nasya guling2 gerak terpusing. Tak nak mcm saspens kannn!!! Harus buat bodohhh jer~Lalalalalala~Serabot betollll!!

Aku kan kunun2 nak private blog kan tapi setelah mama mutuk ni bg ayat2 perangsang at previous comment terus mcm terpikir dgn mendalam lagi. Tapi i give myself a chance until tiz week lah, if certain people tuh still stalk my blog dan die kepochi mmg aku PRIVATE FOR REAL!!!! Serabot betol aku ni....






p/s: DA NAK 3 PAGI!!!! BUAT-BUAT TIDO CEPAT!!!!! NANTI MOMOK KUAR!!!

3 comments:

LiNda said...

ekeke.. yana weiii

penakut kamu yea..

!Nt4N said...

penakut nak mampos..benda tu bukannya ada kepala pun..

kingsix said...

bantal berguling pun cuak ka?