Friday, October 2, 2009

Decided!!

Oleh sebab Ayed dan Adila rajin jenguh my blog dan beri comment yg memberangsangkan so aku bagi korang dua orang jer view blog aku.

Family - korang xyah sebok2 nak baca blog ni, nak tau leh tanye teros kat aku.
Kezens - too dangerous right now. Later i'll give u my permission
Friends - tengoklah kalau aku rajin ok.

Sbb sekarang ni bila aku makin banyak diam dan diam makin ramai plak org cari ruang nak sakitkan hati aku dan parents. And i think this blog dah mcm medium bagi org2 dapat sumber untuk itu. So for a while kene private sbb tgh rimas dan saket hati dgn certain people.
I am tired of all the questions and statements yg bleh buat panas hati sbb bile aku panas hati nanti ada gak aku histeria buat scene sorang2.
So, next post hanye Ayed dan Adila je dapat baca.Yeyeayyy~


Sekian, I'm off to KL.Nak 'raye' kununyaaa......




p/s: Kadang2 kan jadik org yg blur lagi bagush. Cube tgk kak rai. Di blur sampai die xsempat nak pedulik apa org cakap pasal die.Muahahaha

2 comments:

Si Anggerik said...

haha setan.

:+:DyLa DeLLieCaD:+: said...

yeayyyy!!! saye sungguh suka dgn keputusan kamu!! hahahaha

i love u,yana.. and always be.. :)

oit, kate x jd dtg sini?? ape kes?? aku da plan nk g genting plak neh! :p