Friday, October 2, 2009

RIMASHHH

I DON'T TRUST MY BLOG ANYMORE.

Setiap kali nak type about something mesti xjadik sbb i know someone 'around' the family will read about this. Even nak tulis something stupid like always pon rase freaking annoying gilerh sbb there's certain person will read it and i hate it sooo damn much. DAH TAK SECURE GILERH2!!

Boleh x kalau xnak bagi certain people baca blog ini sbb aku simpy xsuka org itu.
Tak boleh nak private blog sbb aku ada tabong nuffnang yg nak menjana kehidupan akan datang.
Goshhhh im seriously rimas dgn STALKERS!!


BUT NOW SERIOUSLY RASE NAK PRIVATE BLOG AND NO ONE ARE INVITED TO READ IT EXCEPT ME,ME,ME,ME AND MEEEEEE!!!!!





p/s: I am so not being myself who never care about what other people talk about me but suddenly i felt so freaking mad over stupid things that had been said about me.

5 comments:

be~bored said...

yana.
somehow i think i like the way you are.mak ngah banyakkk giler citer td.
impressive yana.clap clap clap.
totally like it.

just be urself.
its bout ur life huh.who cares.

all the best yana.

lilypark said...

invite lah aku~~~~~

:+:DyLa DeLLieCaD:+: said...

yana..

ko akan jadi manusia yg paling kejam dlm dunia di abad neyh kalo ko x invite aku if in case ko nk private blog!!

:(

tiQsZiE Shinoda said...

aku sokong ko nak private

tak yah invite sape2
alahh sape nak bace citer ko
ko bukn artis pon

hahahahhahaha

!Nt4N said...

apa cite ni??mmg dlm kalangan family ni ada yg stalkers nak mampos tu yg jd bahan gossip..

ko muda lagi yana..byk lagi perkara lain yg ko kena tempuh..setakat stalkers ni xyah la nak pk2 sgt..esok2 kalo ko da kije best lagi byk stalkers dlm idup ko..

ilek je..wat bodo n enjoy ur life..

jgn private..private blog xkan menyelesaikan masalah..percaya la cakap aku :)