Monday, September 7, 2009

Hati Gembire.....Ke???

Gembira hati bila balek umah ada 10komen(bnyk yg di delete actually)menonton 2D 1N..Ehh jap aku confuse ekceli show ni 2Days 1Night ker 1Night 2Days sbb bile aku google die adalah 1 Night 2Days tapi if ikot logik xkanlah 1Night 2Days kan??? BUT WHO THE FREAKING HELL THINK BOUT LOGICCC KANN?? Yg penting 2Days 1Night or the other way roundlah kan mmg besh sampai terguleng2 sampai rumah sebelah(nampak x hiperbola atau metafora yg aku sdg buat utk sampaikan bahawa tv show ni mmg besh!!!!)


Okeh last weekend berbuka dan bermalam di rumah ATOK kepada kak uda,kak mai,kak rai dan wan yg tersayang.Diorang ni xdapat balek tgk atok diorang so aku terpaksalah jadik pengganti cucu utk atok diorang.Jadi xpalah kan sbb kesian kat mak n abah yg xkan nak balek berdua jer kan.Kenelah bawak anak tunggal diorang ni kat umah(paham x aku tgh SINIS gilerhh nihh).......


Sume org pon tau yg aku ni xreti nak beramah mesra dgn warga emas(TOLONG BACA WARGA EMAS YG ANNOYING). Jadik aku pon jadik seperti ada emas dalam mulot. Bercakap bile orang nak tgk emas dalam mulot jer. Bile da bercakap mesti ada jer yg xpuas hati dengan emas yg dikeluarkan. Jadik baik aku simpan jer emas aku baek-baek dari aku keluarkan utk tayangan umum!!!


KESIMPULANNYA: Akan adalah warga emas yg tidak akan dapat kad raya eksklusif dari aku pada raya tahun ini.Eksklusif sbb da plan nak design sendiri.Tapi dah xjadik!!! Sape suroh annoying!! Atok koranglahhh ni!!!











p/s: Pahala berpuasa teros jadik xda agaknye bile balek kampung.Demmmm!!!!

4 comments:

budak bijak malaya said...

yana, mane post warge emas yg annnoying tuh?
xjumpe pown..

be~bored said...

same2 la kiter mngumpul emas dlm mulut this coming eid.
lepas raya dh bley tebus emas then gi shopping :)

okinokiyo said...

weh apakah soalan2 yg dituju kepada ko masa kat kampung haaaa?

bihaaa..nak masuk blog bihaaaa

lilypark said...

agak2 aku dapat tak kad raye ekslusif dari ko?