Tuesday, September 8, 2009

The Bunny Or The Flower?

Okeh mood utk membantu mak buat kuih raya da datang. Mak as usual akan buat her famous kuih tart. Very famous tau i tell u,mak buat the best and the delicious kuih tart and i naver ever ate one because i cant imagine d fact yg kene makan nenas dgn tepong. Nenas and tepong?? hmphh not a fan of pineapple unless its SPONGEBOB!! agegegegege!!!!


Sume orang dalam family suke kuih tart mak and famili kepada famili mak e pon suke.Famili kepada famili sebelah abah pon suke. Sampai ada makcik tuuuuttt pon sebok tiru buat kuih tart macam mak. Kenottt compare to mak punya kuih tart lah kan i tell u....!!!


So in order to get more upah and upah n maybe one more converse from mak maybe, aku telah melantik diri sendiri sbgai pembuat cookies hari raya. Aku da tau nak buat cookies ape. Mestilah chocolate chip cookies or anything yg ada kaitan dgn cokolat!! Even tho aku tak makan cokolat but in order again utk orang makan cookies buatan tangan ku jadik kene buat cookies cokolat kegemaran ramai. Resipi adalah diambil dari blog Mak Lang. Mak punye feverettt blogger utk resipi2 masak ni. Or blogger Hana's Family. Nice gak ada bnyk resipi cookies!!! I will put a lot of cohkolatt biar sume leleh air lioq tgk cokolat...


TAPI SEKARANG....I AM TORN TO CHOOSE BETWEEN BUNNY THE PLAYBOY OR BOYS OVER FLOWER?? Hmmphhh(padahal da decide dah pon mane nak pilih)hehehehe







p/s: Ade lagi x blog cookies sedap2???

5 comments:

akue said...

aku xde gaji sblm raya..xde bonus..duit raya xde taun ni, so aku nk tolong bt kuih, mane tau dpt duit angpao dri mak

yanasaja said...

akue: org mesken xleh duduk dgn org separa miskin.so no kuih raya for u

akue said...

ckp kt mak xyah mskkan duit..aku ade duit lg..byk lg..

budak bijak malaya said...

muahaha...
bunny di playboy jarang2 ditemui dipasaran..
ape kate ko gune si playboy tuh..

:+:DyLa DeLLieCaD:+: said...

ada bdk tuh dah obses kot dgn korea thingy.. ehem2