Saturday, September 5, 2009

Menanges-Nanges Terguleng-Guleng

p/s: Sbb tgh *cuti* jadik xpayah cerita pasal Ramdhanku sbb xpuasa kann..teeeheeeheee

Hari ni mmg period pain gilerh babeng.Rase mcm nak terguleng2.Pastuh siap call n msg abah suro belikan coke sbb rasenye coke adalah baek ketika period.Kann??kan??Pastuh minom selambe je depan mak n abah.Mereka da immune.Afta join berbuka(yer mmg xtau malu) terus terbongkang tido.Campuran saket perot+ngantuk.Mak kejut pon mcm khayal jer aku.Tau2 bangun da kol 10.30.Ishh da gelabah2 sbb nak tgk channel 303 kat astro.

Abah siap ckp terkejut 1st time xnampak aku depan tv.Kechik ati di situ.By the way,sbnrnye nak bitau yg aku tgh giler nonton satu tv show kat channel KBS World kat Astro.KBS World ni channel korea dan malam2 mmg ada jer citerh besh2.As for malam tadi mmg every wik aku akan layan 1 Night 2 Days. TV SHOW YG LAWAK GILER!!! Aku gelak smpi nanges2 tau x.Sampai abah suroh diam.Okeh fine! Pastuh tadi die nonton skali pastuh die gelak lagi kuat.Fineeee!!!

1 Night 2 Days ni mmg kelakar gilerrrr!!! Sangat besh!! Style tv show die pon sgt sempoi sbb xdalah mcm nak perfect sgt tau.Pastuh lagilah buat outdoor kan so kire show ni host diorang yg menghidupkan segale2nye.Ada 6 orang yg sgt kelakar dan cute sangat(sorang je cute) yg len sume kelakar giler smpi rase diorang ni cute nak mati dan nak adopt 1 jer rasenye!!!! Every wik aku tgk mesti aku gelak smpi guleng2 pastuh mak n abah mesti asik terbangun sbb dgr aku gelak kuat sangat. Dan yg paleng beshnye iklan cume 1 kali jer jadik aku xboleh nak bangun nak g kencing ke nak g dapor ke.Xboleh2!! Nanti terlepas part2 penting sbb die adalah kelakar sentiasa!! Saket perot gelak2 ni.

Timing die actually hari Khamis kol 5 smpi 63optg kot but mak pulak nak tgk Aqso dan Madina die kat tv9 jadik aku kene tunggu hari Jumaat utk tgk repeat shownye.Takpe2 at least malam2 leh conquer tv sorang2 pastuh gelak kuat.Huahuahuahuha...So every Friday at channel 303(Astro) around 11.20pm until 12.30am i guess silerhlah tonton 1 Night and 2 Days!!!!! Wajeb aku pakse.Sebelum nak tgk beramal ibadat dulu di bulan puasa ni dan pastuh sile tgk!! BESHH GILERHH!!!! Ohh yerr channel 303 tuh percume jerr,bukan package yg kene tambah ke ape.Ni package yg free.

SILE NONTON KAMI.KAMI KELAKAR YG GULING2.
ohh diorang pon ada anjeng yg comel dan besor giler.Sobs sobs teringat akira.


Create ur own LOOK!! At looklet.com
Nampak comei jer kalau mcmni....teeeheheeee

10 comments:

bLuRzZz sHoP said...

weh weh.show neh mcm ade satu show melayu kt astro warna.tajuk dia spontan!mmg gilerh lawak.sampai saket kepala aku gelak.hahaaa

kau kena tgok weh.

wajib!

sAyE UmpaMa sPeaKeR said...

yeeeeeeeeeeeeee..
yana...saya sokong..
saya juga nunton etu show..
gelak sampai nk teberak...
cam bongok je dorang sume...
tp sgt cute....

walopon mereka x bercakap saya tetap gelak setan.....

tp mlm td termiss...demmm.....

spontan juga cm sgat dasat....

Si Anggerik said...

ceh. aperkah pakai selendang rambut terkuor.

Si Anggerik said...

eh sala aperkah pakai selendang jambul ko sket punyerh tinggi daa.

budak bijak malaya said...
This comment has been removed by the author.
budak bijak malaya said...
This comment has been removed by the author.
budak bijak malaya said...

YANAAAA!
aku pown tgk gak 1 night 2 days neh..
aku ingt aku sorg je lyn KBSW..XP
haha.. ko tgk x chit chat with beautiful ladies?
tu pong besh gilerh tak hengat nyew...

:+:DyLa DeLLieCaD:+: said...
This comment has been removed by the author.
:+:DyLa DeLLieCaD:+: said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

1 night 2 days x best sgt!!! tp best la kot sbb jiwon n kang hodong mmg best.. hahaha.

tapi...........

FAMILY OUTING lagi besttttttttttt!!! serius bapak gilerh2 best!!

yana, no wonder la ko ckp xde kt astro family outing tuh.. sbb 1 night 2 days tuh channel KBS korea nyer program.. family outing adalah SBS Korea nyer copyright..

hehehe.. pegi tgk kt youtube!! aku suka part Rain dtg n wat breakfast!! kelakarrrrrrrrrr~~

~eyla~ said...

yana!kte pon tgk 2D1N nih.yeayyy.ade geng jugak.mmg jumaat mlm wajeb tgk kat 303 sbb bapak da tido.smlm nye epi gle lawak.tak sabo nk tggu nx week.ade foreigner.hehe.