Monday, September 14, 2009

B to the A to the B to the I

Aku baru jer baca and tonton di youtube kebangangan Kanye West si hodoh yg jahat dan mabok mcm khinzir yg telah mendengki Miss Taylor Swift. Okehlah i know u are drunk but it cant be a reason to humiliate other person!! Especially si Taylor Swift yg glerh sweet terpinga2 tgk Kanye West budusss!!!!

Citerhnye mcm ni...Si taylor Swift menang Best Female Video kat VMA Awards last night and tengah lah akak Taylor ni sonok bg speech xsangka menang pe sume tetibe si Kanye hodoh mabuk leh naik atas stage dan selambe je rampas mic from kak Taylor dan bgtau yg die rase Beyonce lebeh kurang lagi layak menang sbb v.clip Beyonce lagi besh. Tak keeee mcm cipannn glerhhh!!! Kalo tgk muka Taylor Swift mmg kesian yang amattt.Dia mcm blur jer tak tau nak expect ape. Beyonce yg kat tgh2 audience pon same blur apesal lah si Kanye ni tetibe nak ckp cenggitu. Mmggg kesiannn laaahhhhhhhh kat Taylor Swift!!!! :'( Im not a big fan of her but she makes good music and she deserves to win any award!!


FROM TODAY ONWARDS I CURSE YOU KANYE WESTTTT!!!!!
Matilahhh ko kene kutuk dgn satu dunia pasnehh!!!


Tgk ada Taylor Lautner aka Jacob Black di situ. Kesian dgn Taylor Swift!!!!





6 comments:

Si Anggerik said...

aku dgr kat radio tntg ini. bagus kamu meng-postnye.

okinokiyo said...

haa aku dgr kat radio gak ptg tadi.dia mabuk ke masa tu?bahlul jek

!Nt4N said...

aku x dengar apa2..biasa la aku nikan lembab..tp aku suka kanye west sbb lagu2 dia sgt best!!

akue said...

aku baru tgk video die pagi td..wlpn aku x mnt taylor swift langsung, tp sian r tgk muka die lepas tu x tau nk ckp ape, hahaha

yanasaja said...

kak rai: aku baca kat blog pasal ni.pastuh sume mcm kepoh2 pasal hal ni jadik aku tgklah videonye sendiri dan terus aku pon kepoh.

kak mai: yer dia mabuk masa kat red carpet.bahlul yg amat2.

kak intan: ada 1 jer aku rase lagu kanye si gondol tuh besh.yg lain haprak cm orgnye jugaaa!!!

wan: tau xpe!! muke cm blur nak nanges.sian sian.

sAyE UmpaMa sPeaKeR said...

ermm..very da celaka...bia la spe nk meng pon..nk publisiti murahan lah tuh..wahhaa