Tuesday, August 4, 2009

Maen Kejar-Kejar

Ohh tidak,aku bukan maen kejar-kejar.Tapi aku telah di tag.Saje jer maen kejar-kejar sorang diri.Kali ni amet tag aku.Sangat lame xjumpe amet.Dan yang pasti amet dan adam sure sabor jer dgn aku sbb xbagi lagi 'Maya' kat diorang.Itu kene tanya ayed ok.Hehehehe

(b4 dat asalnya question ni ttg pompuan,tapi xkanlah nak jawab pasal pompuan kan,mcm len jer aku mcmtuh)


7 ciri PRIA idaman AKU:

1- TINGGI (kalau boleh 180cm pon da berbuih mulut)
2- KELAKAR (kan besh boleh gelak sampai perut berbuih)
3- SENTIASA ON THE SPOT (maksudnya kalau aku selalu berperangai xtau nak wat ape,bosan dan marah tanpa sebab dia akan selalu ada idea on the spot utk membuat sesuatu yg buat aku tidak berbuih kebosanan)
4- GARANG (perlu garang sbb aku suke buat sesuatu yg saje carik pasal.jgn garang smpi pukol sudah!!berbuih muka nanti)
5- BIJAK (bijak itu besh,bila dia bijak aku boleh beraksi bodoh sbb ada org boleh bijakkan otak yg berbuih ini.Even tho aku tau aku dah bijak.Ngeeee)
6- TERIMA AKU SEADANYA (die kene terima aku even tho aku annoying dan aku akan terima die even tho die lagi annoying)
7- HORMAT ORANG TUA (mak dan abah yg berbuih tgk dia sbb die sgt pandai amek hati)
8- STABLE (kewangan yg kukuh dan dunia dan akhirat yg stabil)


7 PRIA yg AKU minat:

1- Orang yang tidak tidor malam.
2- Berjaga sepanjang malam smpi aku tido.
3- Boleh lari laju
4- Badan yg MANTOP
5- Bile senyum boleh buat aku nanges
6- Jacob Black
7- Edward Cullen


7 perasaan bila kuar dg PRIA yg AKU minat:

1- Susah nak jadi diri sendiri.Mesti tercakap sumthing stupid.
2- Selalu nak jadik cool.Sedangkan da cukup cool.
3- Akan kurang bercakap.Sbb rase bile bercakap mesti mcm bodoh.
4- Bila balek dari dating mesti tak berhenti bercakap cerita kat orang.
5- Jadi mcm jakun.Padahal xpernah pon jakun.
6- Muka jadik panas sbb asik nak cover bukan sbb mekap tebal yer.
7- Gembira dalam masa seminggu.


7 benda yg nak bagi pada PRIA AKU minat:

1- CD COMPILATION (masukkan sume lagu aku suke pastuh bagi die dgr dalam keta dgn aku.masing2 gembira)
2- AJAK MAKAN SEDAP2 (sbb aku suke makan jadi bia gembira makan same2)
3- BAGI WEBCAM (hari2 boleh tengok muka walaupun dok takat sebelah umah jer)
4- BAGI HATI AKU (dah tentu die suke kan?)
5- MY PASSPORT PIC (letak dalam wallet dia pastuh suro die tgk sampai muntah hari2)
6- MY PERFUME (bia die bau aku je hari2)
7- DARAH AKU (mane tau sekali die bukan manusia kan?)



Maaf yer,skang tgh mode Edward Cullen.So bahaye sket bile tanya pasal laki ni.

Jadik aku nak tag orang yg mesti ada crush mcm nak mampus gak over someone:
1- Dilla Jaejongggg
2- Ayed Andy

Dah tuh jer aku nak tag.Huahuhauahua

3 comments:

:+:DyLa DeLLieCaD:+: said...

yaaaaahhhh!

ko spell nama crush aku x btol la!!

it's Jaejoong not Jaejong!! haihhh~

wakakak.. i'm on my way to do that 'crush' tag.. :)

:+:DyLa DeLLieCaD:+: said...

oit makcik.. aku da wat.. hahaha.. sila la muntah darah ek.. :)

be~bored said...

oh plis.
tag me :P