Wednesday, August 5, 2009

Definitely NOT Guilty Pleasure

Yerrr aku xda rase guilty pon nak makan fast food malam2 bute.Lantok ler kan.Kalau makan around 10-11 mlm consider supper ke dinner ar? Lets juz say dinner lah k?Heeeee

Sejak da benti keje kat GSC neh,aku dah start new habit iaitu melantak!! Bile rase lapar mulalah duduk xdiam.Bukak peti sejuk 15x manetau tetibe magic ada makanan kan.Bile lapar jer aku da nak marah2.Teruk gilerh perangai neh! Bakal bf sile take note ok! Hehehe

Tadi pas bangun tido around 6ptg aku da emo2 lapar.Aku habiskan teros kek besday mak aku yg tinggal dalam 2slice setengah tuh.Pastuh ngamok lagi sbb aku tgk lauk utk dinner xda,nak masak mmg xkanlah kan! Sbb ayah aku pegi makan kat surau malam ni,yg tinggal mak dgn aku jer.So ngamok2 lagi kat mak suro abah belikan nasik kat warung.So abah pon turutkan lah perangai xsenonoh nak ngamok sbb makan jer ni.Sekali pas da makan malam tadi,aku leh selambe jer ckp kat mak yg aku LAPAR LAGI! Mak pon selambe jer ckp yg die pon lapar lagi.Yeayy ada geng!!

Goda2 abah sket ajak drive thru MCD,tapi sebelum tuh nak btau yg ayah saye neh mmg JARANG GLERH makan fast fud.SERIOUSLY!! Mungkin die kesian tgk aku yg mcm anak burung berkicau2 bising lapar.Jadik teros siap2 dan zoooommmm ke CIMB jap sbb nak transfer duit kat sini kerana beli shawl baru PAKAI DUIT GAJI SIOTTTT!! huhuhu..Pastuh MCD HERE WE COME! As usual,syaiton mule menguasai diri apabila nak order.Beli sume nak large je kan dan sekali lagi PAKAI DUIT GAJI SIOTTT!!!! Belanje MCD jer mampu.Hehehehe...

Burger xsmpt nak tayang sbb da selamat dalam perot.


As for now,im happy to say that im already full.Yer ni baru kenyang.Kenapelah syaiton ni suke men2 kat kawasan perot.Iskk jahat betol.











p/s: Ayah saye mmg kagum sbb saye xpenah gemok walaupun makan 3pinggan nasik.Berat saye xpenah sampai ke angka 50 yer.Ohh btw,berat abang saya 90kg.Sajer jer bgtau.Huahuahuahuahauahuahau

6 comments:

be~bored said...

tp yana.
wat about us?senang jek naik berat.
but we dont even care.
ahha.our dad tak kesah jugak.
mcD delivery at 11?yup.
always.dad siap tlg tggukan abg moto.agaga.

akue said...

ko makan x bace bismillah mmg la x kenyang..
syaitan yg direjam mkn same2 ngan ko..tu psl ko x gmuk, die yg gmuk buncit..

aku gemuk sbb aku bace bismillah, tu yg 90 kg, akakaka

okinokiyo said...

kelakar plak wan letak gambar profile dia yg comel kurus gilerrr...

ala ko mmg...sbb berak jek kejenye mcm mak tu pasal xgemok..

!Nt4N said...

keji ayat utk wan..nasib baik ko tinggi so kalo ko gemuk pun xde la kecoh sgt..

yanasaja said...

biha: yer bagi yg mudah nek berat pedulikan jer utk beberapa ketika,bile ada org tegor baru kite sedor diri okeh?hehehe..kadang2 ayah ni unpredictable baeknye.huhuuh

wan: weh aku baca tauu....aku raselahhh..yer aku bace lah! ko baca ke x berat ko mmg men kat sekitar 90 dan ke atas.

kak mai: tau xpe bangun pagi jer aku tgk perut da kempis.hampassss jerrrrr

kak intan: huhuuhu aku geram kat wan sbb die habiskan nasik aku kalau aku xhabis makan.padahal aku xhabis makan sbb nak bagi kucheng liar makan!!! hurghhhh...

budak bijak malaya said...

perubahan tabiat yg bagoz tuh yana..
leh membantu ko meningkatkan berat badan..
tanpa bantuan dr appeton weightgain!XD ngee!