Friday, August 21, 2009

Cepatnyeee

Cepatnyee da nak puasa kan.For 3 years in a row aku berpuasa di negeri orang.Bukan negara orang yer.Xsmpai tahap itu lagi.Puasa dekat Perlis dulu mmg rase sedeh je awal2 tuh.Tapi bile lama2 rase seronok sbb member2 ada.But tiz year lagi besh!!!! Dengan family tuh yg penting.


Bile da start puasa kat umah sendiri ni bolehlah ikot mak n abah g terawih.Kat Perlis pas buka sure aku terbongkang atas katel layan movie.Anak sapelah yg xsenonoh ni..Huhh burok betol perangai!! Katumah sini ada 2 orang guard so kite kene rajen siket tapi sbb bulan puasa so rase terbukak siket hati nak buat amal ibadat dgn sunggoh-sunggoh.


Tetibe teringat dulu zaman sekolah selalu g terawih kat masjid depan stadium.Dari umah siap da berkobar2 da pakai telekong siap2.Sbb xnak leceh2 nak pakai bile da masuk masjid nanti.Masjid depan stadium selalu ramai orang time bulan puasa.Dulu masa g terawih mesti ada sorang budak laki yg minat kat aku tunggu depan tangga masjid.Tak malu betol! Ada ke tunggu kat tangga.Kat MASJID pulak tuh!! Pastuh nanti dia sengih-sengih.Ishhh malu ar kite :D Huhuhuhu..Sekarang manadeeee nak beraksi gampang mcmtuh di masjid.Yerlah xg terawih sape suroh...Huhuhu.....



I mish the times when im in my teen years.Some i mish some i dont.






Okeh bulan pose ni aku akan cube kurangkan MENCHAROT.Sekian terima kaseh.

3 comments:

Bainun Waheeda said...

aku pon nk kurangkan pencarutan jugak la...


Selamat berpuasa rakan-rakan..

:+:DyLa DeLLieCaD:+: said...

wakakakaka.. mencarut mode must be deactivated starting tonight.. hahaha~

lilypark said...

nak kurangkan mencharot?? macam tak boleh jeeeeeee...

grrrr....