Monday, August 17, 2009

YES..THIS ONE IS FOR U FOR BREAKING MY HEART!!!

*THIS POST ADALAH LUAHAN HATI DAN PERASAAN YANG TAK MAMPU NAK TAHAN*

Adalah sorang makhluk Tuhan tuh kan die da breakup tau pastuh kan pastuh kan(gaya penceritaan kepoh) die pon konon-kononlah dah moved on ataupun dalam erti kata lain dah berhijrah.Eh? Moved on lah senang chakap!!

Tapi kan tapi kan(maseh lagi gaya pencheritaan kepoh) die kan sbnrnyer belom lagi moved on tau padahal die yg chakap kat sume orang die da moved on. Die pon sebok lagi nak contact2 ex bf die yg separa hebat tuhhhhh. Setelah die da habis belajar ni kan die pon mcm hidup dalam sunyi sepi dan die xnaklah contact ex bf dia sbb MALUUUU LAHHH WEHHHHHHH!!!!! (kate da moved on)

Pastuh lagi adalah once upon a time die try ar cntact boifren eh EX BOIFREN die yg separa hebat itu pastuh tibe-tibe xdapat.Dari once upon a time terus jadik once upon a days dan ONCE UPON A WEEKS teros!!!!! Okeh, dia nak over over risau pon mcm xboleh sbb MALUUUU LAHHH WEHHHHHHH kan, jadik die pon tahan jelah dan akhirnya dia pon xtahan drpd menahan dan dia pon hantarlah SMS bertubi2 dan voice SMS tubi2 jugak. Dalam kepala dia asyiklah fikir yg bekas kekaseh separa hebat ni kene kidnap ataupon henpon jatoh dalam jamban(dalam erti kata len nak sedapkan hati) tapi setelah diberi kata-kata penyedaran diri tanpa belas kasehan daripada beberapa orang individu dia pon mula nak terima kenyataan bahawa

CUKUP-CUKUPLAHHHH TUH!!!! HE'S JUST NOT THAT INTO U ANYMORE!!!


Dan semalam tiba-tiba bila die cuba-cuba lagi call terus ada bunyi deringan telefon.Dia pon rase terkejut sampai terus END CALL. Yerlah manalah dia tak tekejottt kan sbb kalau sepanjang 2minggu tuh asik lah suara PEREMPUAN CELCOM yg tak penah penat bgtau dia yg ex pakwe die tuh mmg da XNAK DEKAT dia. Tapi bila dia misscall dan tinggalkan SMS maseh tidak berbalas juga(padahal sebelom ni dah tinggalkan SMS yg banyak!!) Okeh fine, silalah faham dan mmg dia tipu kata taknak cari girlfriend len sbb die saje nak sedapkan hati kau.Tapi dia ni degil buat-buat xnak paham. Bila kesah dejavu ni berulang kembali barulah die nak faham supaya leave him alone and SERIOUSLY JUST MOVED ON :(



DIA WILL BE JUST FINE.Seriously.Cuma malam-malam mungkin dia sedeh masa nak tido tuh.
Tapi DIA OK!





p/s: sob sob if u nak pegi carik org baru carik jelah tapi sebelum tuh jgn bagi ayat yg boleh buat org CONFUSE...............................

p/p/s: sape kate dia tuh aku ar...sob sob.........................

4 comments:

budak bijak malaya said...

huhu..
rilek yana..
aku tau ko citer sal diri ko..
huhu..
tabah beb..!

lilypark said...

bagitaw dia, TABAH.. apela sangat ade kat lelaki tu..

Bainun Waheeda said...

yana habaq kt DIA..benon ada..

benon pelayan wanita...



hehe

:+:DyLa DeLLieCaD:+: said...

it's ok, dear.. tell her on my behalf.. everything is gonna be ALRIGHT!!

just keep moving on.. :)