Monday, July 27, 2009

Tolonglahhhhhhh

Tolonglahhhh jangan senyum-senyum macam ini.Saya tidak mampu tahan dah.Wahhhh







p/s: Currently cannot stop reading New Moon and surprisingly i am crazy over Jacob.

6 comments:

Bainun Waheeda said...

Habis la yana..


haha..angau..


hehehe...


p/s..Aku sangat2 suke lagu kt belog ko nie!!

lilypark said...

okeh! ko amek jacob~

aku amek edward cullen~

hahahahahahaha~

:+:DyLa DeLLieCaD:+: said...

aku amik jaejoong je.. huahuahua.. breaking dawn mcm lg best dr new moon lah yana! hahaha

yanasaja said...

ben: tuh ar ben aku da start baca buku sequel twilight ni aku da xleh stop! ohhh ni lagu beetles tapi pompuan yg nyanyi..besh kannn!

ayed: cishhh aku maseh belom mahu lepaskan edwardd!!!! jacob tuh spare jer kalo edward cm bongok..huhuhu

dila: oit watak hero tempelan dari korea xleh masuk campor eh!!!hehehe..breaking dawn xstart baca pon lagi sayang.eclipse pon aku xstart lagi.ni new moon pon aku tak sabo2 nak habiskan dah~

okinokiyo said...

aku suka yg atas kanan tu..so aku bercita2 nak gi Us la pulak hahahah

:+:DyLa DeLLieCaD:+: said...

ceh! tempelan ko ckp!!

my jaejoong tuh the most handsome in Asia okeh!! fact! xde tempelan ke ape ke..

hahaha~ kalo ko letak edward dgn jaejoong, seribu kali aku pilih jaejoong! uwekkk!!

tau xpe.. aku baca pn pinjam yg org len pnya.. tunggu la dpt loan nanti, aku beli full set. hahaha