Tuesday, July 14, 2009

Perlu Kerja Supaya Tidak Mati Kering

Aku perlu kerja supaya aku tidak mati kering.


Jadik aku sudah dapat part time.Lantak ar orang nak cakap ape pon kan mcm "Apelah penat2 je belajar tinggi2 tapi keje kat wayang"



WAT DA HELL! SUKE HATI AKU AR.BUKAN AKU SURO KO BAYAR GAJI AKU.PLUS BUKAN AKU JADIK PROSTITUTE PON.SO BIALAH AKU KERJA DGN TENANG.


Nama pun part time kan,pasni aku nak sambung belajar lagi so there's nothing wrong for me to work anywhere i want.So shadapppp u outsider!!!!


Tapi msalahnye sekarang tak ada kemeja puteh!!


Dan masalah seterusnye......................


TIADA TRANSPORT KE TEMPAT KERJA!!!!!



TAHNIAH!!!!!


Khamis ni aku stat kejerr....Yeyyyy!!!

6 comments:

~eyla~ said...

peh.keje kat wayang.bes gle.dpt tgk cte free.
care gle~~

sYafiQ said...

uit..
pasni ley r blnje aku tgk wyng ek
:p
haha

generasi ketiga said...

Semoga ko dapat bos yang bhaek!!!


hhehehee...

lilypark said...

bagus yana.. tahniah..

ala..cakap je kat sesape yang memperlekehkan kau tu, tunggu ko nanti bukak panggung sendiri.. ade kaitan ape panggung wayang dengan kos kang ko belajar sekarang.. ok pe.. at least tak lari bidang~

:+:DyLa DeLLieCaD:+: said...

hehehehe~

belanja aku jugak.. aku nk tiket utk tgk kt mines.. haha

generasi ketiga said...

yana bkk panggung aku nk jd bos bole tak??


hahaha...