Thursday, July 16, 2009

1st Day Never Better

"Selamat Pagi GSC Batu Pahat"

"Selamat Pagi,yer nak tgk cerite ape"


Kah kah kah kah...gelak same diri sendiri.Sejak pagi tadi sampai sekarang,aku dapat kira bahawa kuantiti air liur aku da bekurang dari 50,000 liter dah tinggal 50 liter jer.

1st day kat GSC tadi aku kene jaga kat B.O or box office kaunter.Padahal mmg ada 2 kaunter jer,tapi aku selalu anggap ada satu.GSC summit mmg kesian siket.

Muler2 aku kene jawab phone call dari sume phone booking.Lagilah penat kan berchakap tak berenti2.Pastuh layan customer depan mata.Dapatlah layan sket2 sbb aku akan bukak kaunter aku sendiri besok,tapi nyebok kat kaunter 'senior' aku jer.

Senior aku tuh umur die 17 tahun! Yerrrr!! 17 ok!!
Crew leader aku pulak 18 tahun!! Bayangkanlah aku kene terima arahan dari dak2 ni.Tapi xkesah sbnrnyer cume diorang ni cm kerek sket.Hahahaha.Lagi satu otak aku mcm da tepu sket sebab da lame tak terima ilmu.Hahahah overrrr padahal sendiri yg selowwww~

Ok tuh oklah tapi u know lah kan wat do u expect from 17 years old kan.Childish lagi mind nyer.So nevermind lah.

Besok mesti ramai,weekend mesti lagi ramai.Mesti air liur habes.
Sape nak bagi siket salivaaaaa die!!! Wahahaha.Giler betol.

Ohh lagi satu customer gatal2 okeh,nyampah jer.Yang xtahan Skrip 7707 lagi ramai org tgk dari Harry Potter!!!! Wat happen to BP ni!!!!!

1st day keje kepale aku da berat pastuh kaki da kering dan sekarang ni badan saket lah.


Takpe takpe duit duit duit,converse converse converse.
(jampi serapah yg dibaca dalam hati setiap kali tension dan saket hati)



Lihat aku yg selekeh! Ni da pas abes shift. Sape ntah budak sebelah aku tuh,
Asma ke Akma ke ntah.Hahahaha



Dayah dan crew leader,Puteri.Comei crew leader aku ni.I want to be 18 again!!
Oh btw dayah baru jer tumpahkan milo sebelom tuh,baju die basah ada kesan milo.Sian die.



Besok aku akan tambah lagi yer.Sekian terima kaseh.



"Yer nak tgk cerite ape?"

10 comments:

be~bored said...

siriyes.
jampi serapah kamu tuh mmg mantaps.will create one for mine.

generasi ketiga said...

hak2..

yana keje rajin2..


dpt subsidi tiket ingt rakan di taiping...hehe

!Nt4N said...

yana, agak2 ko bole dptkan tiket free x utk aku tgk citer HARRY POTTER & TRANSFORMER 2hb Ogos (ahad) ni, lepas kenduri kawin amat??

muakakakakaka..aku serius ni!!

adamLUBA said...

yeaa...dari tukang buat cerita..
terus jadi tokey panggung! cayalahhh! piwiiitt....

tiket free + popcorn besar + coke besar satuuuuu! alalalala

erkk..


kim salam puteri..

hahahahahaha

O__o!

okinokiyo said...

intann jom la kite book sepanggung tengok ramai2 nak takkkkkkkkkk?byr pun takperrr kalau free nnti yana kene ptg gaji plakk hahahhaa

jom la intan jomla bwk anak2 semua biar diorg lari2 kat depan tuuu

Si Anggerik said...

eh aku nk join tgok sepanggung. yana siler book skg. cmner bergelar anak wayang? haha. hav fun werking.

missbby said...

aku nak tiket free tapi aku takmau g ngk kat gsc banyak rempit...hihi..

okinokiyo said...

kite book la sepanggung yg paling kecik.pastu suh zarif, nasya, zara, sekalian warga cucu cicit atuk peah pun sekali. mesti vogue the vass..ala dah yana keje gsc, kene la tgk gsc summit, kali ni, kite la rempitnye...hahaha

lilypark said...

waah... yana sekarang dah jadik wanita berkerjaya~

bagos2..

jumpe laki hensem kirim salam~ hehe.. tapi tak nak laki yang tengok ceriterh skrip tuh...

yanasaja said...

biha: hahaha jampi serampah tuh sbb nak sedapkan ati jer.

ben: wohoho ko nak subsidi tiket silelah dtg gsc kat bp ni yerkkk

kak intan: manyak chantek nak free.aku ni trainee lagi tau x.huhuhu.pastuh transformers pon da habes agaknye time uth.haris poter leh ar ko nak tgk.

adam: saye jual tiket yer bang.nak pop corn g belik sendirik!!!gatei kamu neh

kak mai: ko kalau nak book silelah book.aku mahu tonton juge.wah cm besh jer sume org datang.xpenoh pon xper,kau leh buat panggung tuh cm ko punye sendirik.heheh

kak rai: anak wayang ni penat cm cipan dahh!!! grrrr

kak uda: cehs ko dulu time summit jer ade itulah yg ko datang hari2.skg kerek eh.sampai hati kate tmpt rempit.aku bukan rempit tau.sob sob.

ayed: laki hensem sume da ada gf lah.laki gatal ramai ar.huhuhu