Monday, July 13, 2009

Adek Kechik

Anak sedaraku si Zara masuk hospital sbb jangkitan kuman di paru atau dalam erti kata laen batuk non stop ataupun dalam erti kata laen juga pneumonia.


Kesian adek kechik neh.Die da sedeh2 pastuh mcm merengek2.Pastuh aku pon start nak sob sob jugerh sbb die pandai buat muke sedeh(yelah die kan saket). Pastuh adalah katel depan zara tuh muka budak ni sejiboooonnnn macam Hafiz AF.Mmg sebijik okeh!!! Walaupon budak lagi tapi mmg same lahhhh.Pastuh sedeh wohh die kene cucok ubat pastuh die meraung mcm orang giler.Aku da semunyik belakang akak aku sbb aku da nanges sket!!! Wakakakakaka....Sedeh wohhhhhh....


Tak boleh aku dok hospital lame2.Nanti aku nak nanges jer. Tapi mcm besh gak tau dok ospital lame2 sebabbbbbbb



Manyak orang hensem.Wahahaha.Doktor hensem.Security guard yg halau aku pon comellll.Lalalalala~Pastuh ada M.A kat situ pon hensem....Wahahahahahaha...Okeh dah yana shadap!!!


So aku teman akak aku jage zara sampai isyak pastuh yg lawaknye zara die terbangun dan muntah dgn meriahnyeee dekat aku dgn kak uda.Siannnn lahhhh adekkkk!!! Die da nanges2.Pastuh mata da terbulat2.Hehehe.Dua kali gaklah die muntah,2nd time mase security guard tuh halau aku kuar.Kejammm wohhh.

Adek baru pas mandikkk



Muke da xlarat.Cian diee


Abang adek yang makan sume makanan ospital.Hehehe







Okeh tuh jer.Heheheh.bye byeeee

5 comments:

LiNda said...

iskk.. kesianya zara.

harap zara cepat sembuh okeh.

be~bored said...

kesiannya.

dh la kecik je lagi.oh tidak.injection mesti sakit.

Si Anggerik said...

arghhhh comelnyerh zara. aku rinduuuu.

okinokiyo said...

ohh rupa dia mcm bertenaga sikit dr aku tgk aritu muka sedih jek lgi sian...

lynabun factory said...

comel glex r dier
asal ko x secomel dier?kuangkuang..

jage anak buah ko2 helok2 tao
COMEL SANGAT TUHHHH..