Tuesday, July 21, 2009

Hate but I Have To

Even tho i hate my work now.No no no...bukan hate kot.Something else but i dont know wat...

But i have to try to make myself to like it...



So i bought a new black shoes so that my black boot dont have to suffer anymore.

Sebenarnya mak yg belanja beli kasut baru.Beli di BATA sahaja but surprisingly it turn out to be so damn convenient.Saya sangat suka kasut baru saya.



Selepas je gosok seluar itam keje ni,i think i need a new pair of black pants.Sbb kaler itam ni da lusuh sbb aku da 1 pair je seluar itam.And mase nak kencing semalam dan tergesa-gesa bukak seluar,aku mcm dengar ada bunyi terkoyak siket yg aku xjumpe kat mane koyaknye.



Why must everything have to be new!! Goshh!

4 comments:

generasi ketiga said...

Xpe yana..

aku bg semangat...

Converse!!converse!!


nota :: yana da serve nufnagg..hehhe..aku xpaham la bnder alah tu...huk3

yanasaja said...

huhu benon da hafal mentera semerah padi aku!! bagush arrrr

nota utk benon: ko click ar iklan gue,nanti gue dapat duit.bleh ar aku beli converse cepat sketttt

generasi ketiga said...

hehehe..mari kita saling tekan menekan...hahah..di blog saya tingkat atas..hehe

(yana adakah ko rase ini lucah??)

heheheee

yanasaja said...

yer bagush benon.aku akan click ko punyerrr...............iklanlah!!

to benon: huhuhu macam ada unsur berbaur lucah jugalaahhhh..hehehe