Thursday, July 23, 2009

Hari Keberape Ntah..Huhuhuhu

Hari ni masuk keje kol 5.Wah sonok siot masuk kol 5 sbb aku tido jer pagi tuh.Relax xyah kalot2.Pastuh kol 4.30 ayah aku da balek utk anta aku g keje.Abah sgt baek.Sob sob sob..

Masuk je kejer kene jdk cashier lagik.Huaaaa tak suke jadik cashierrr!! Tapi kene belajor gak nak wat cemane.Supposely shift malam ni ada 3 org tapi aku tgk ada sorang member aku xdtg.Tinggal aku dgn Intan jer.Aku dah geram jer sbb sume org tanye aku sbb die member aku.Siot betol ar.Manelah aku tau kan sbb aku pon baru je jumpe die balek setelah bertahun lamanye.

So die mmg xdtg,sekali dalam kol 7 tuh manager aku dtg kat tmpt CONS(concession) marah2.Perghhh emo gilerh.Naseb bek budak baru xkene ape2.Member aku si Intan tuh kene.Sian Intan~Tapi manager aku tuh baek jer orangnye.Time strict mmg haruslah aku cuak kan.Pastuh da ok die buat2 lawak bengong n borak sampai xlarat aku nak layan dah.Sampai aku termiss waktu aku nak buka puasa.Huhuh.Lambat 10min.

Time aku makan pon die dtg gak borak2 lagi.Mmg sonok bual dgn die ni.Sbb die sempoi bile kene waktunya.Time garang mmg sedap ar kene sekolah kan.Aku dgn intan sampai da bosan giler jage kat CONS sbb xramai.Nak wat cemano kan.

Yg aku xpuas hati hari ni sbb bos aku kate aku ni asik masam jer tanak senyum..Yekeeeee??? Aku rase aku suke senyum!! Tapi tuh ar kan aku mmg xsuke nak senyum kat rempit2 jahanam ni! Huhuhu kuangjo kan!

Iskkk tgk muke nak senyum xikhlas!!
Hidung terkembang-kembang! Burukkkk!!!!


Aku banyak lagi nak kene hafal bende2 kat CONS sume.Xkuasa betol aku nak hafal!!
Banyak nak mati kan nak hafal.Aku dgn nombor2 ni mmg ar xgeng kan!


Besok aku keje kol 1 sampai kol bape ntah.Korang kalau rajin silelah tgk jadual aku ni.Huhuhu.
Hah nama aku yg kat bawah nama Dayah tuh,kalau korang nampak baguslahhh~Boleh igtkan aku g keje ari2.Nampak tuh hari sabtu aku keje dari kol 5 smpai 123omlm!! Cipalat betol!!!





Updated!!

Aku lupe nak btau hari ni kutipan aku dekat CONS berape yer....huhuhu

Okeh....okeh...kutipan hari ini ialahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.................





RM 69.60!!!!!
(hahahahah bankrap gak GSC ni karang)





Updated Again!!!

Sile lah sokong teater ini sbb pelakon nye mantop dan cerita nye should be too lah kan!!


Sape2 yg tak terikat dgn kejer on friday nite boleh pegi tgk HUJAN ramai2!











p/s: Okeh daaaaa~Hahahha tetibe jer!

4 comments:

lilypark said...

bagus bagus...

keje rerajin yeee...

generasi ketiga said...

Yana kutipan berapa ribu arini???


hehehee

budak bijak malaya said...

selamat menempoh
hari2 anda di sane..^^

emmetRaxor said...

tiket free ada x yana??
bila la boleh berjumpa lagi??
erm..