Friday, July 17, 2009

2nd Day Quite Better

Well tadik finalllllllyyyyyyyy aku bukak kaunter aku sendirik.Yerlah 1st day asik jawab tepon pastuh tolong2 'SENIOR' aku siket then tadik aku plak kene buat sendirik sumenyerk..Ohh TIDAAAKKKKK!!!


But luckily aku dapat partner in crime yg finaaaaalllyyyy juge i can say my SENIOR sbb die tua setahun,ahhh who cares bout age kan!! Kak Dila was my partner and die sgtlah sweet to the max!! And pretty2 too~Har har har..


Pepagi buta dapat crew leader baru,si Puteri dapat shift malam padahal die dah last day harini.Dgr kabor die nak sambung blajar kat Kolej Segi.Gonna mish dat very synical pretty girl!! Well crew leader baru adalah Kak Mel.Goshh sgt tegas!! Perlu ker?? Im not dat stoopid! But aku ni trainee jer so xpelah.Be harsh girl,i can handle it!! Adalah tadi die tegor sket sbb aku amek duit dari customer tangan kiri.Manaleh aku nak perasan kan..
Tau2 da teramek tangan kiri.Maaflah yer pada customer itu.Aku ni sbnrnyer baek2 jer.
Xdalah tak tau adat2 tangan kanan tangan kiri kan.Yer tangan kiri buat cebok berak,aku tau tuhhhhh...........Silly me~


Shift aku tadi dari 11 pagi sampai 5.30 ptg.Cam biasa bnyklah customer yg pelbagai ragam. Gatei xsedor diri,tua xsedor diri,bajet gagah dan etc.Hehehehehe...Aku plak pandai jer cakap cm molek2 jer.Alalalalala yana neh~


So overall aku punye collection for today show adalahhhhhhhh..jeng...jeng...jenggggg!!!!





RM658.00
(not bad lah for 1st time bukak kaunter)





Besok plak shift pagi lagiiiiiiii!!!! 11 sampai kol 6 ke 5.30 ntahhhh.Lupe plak dahh.Yg pasti aku jage kaunter sorang2!!! Bersedialah aku nak menghazab lagi kannn.Dan yg paleng perfectnye mungkin manager aku plak akan jaga dgn aku!!! PERFECTTT!!!!!






p/s: Takda gambor sbb cm bosan jer tempat aku kat kaunter jer...Booooo!!!

2 comments:

generasi ketiga said...

wOIish..tu da melebihi had gaji basic aku tuh!!!!!

lilypark said...

waaah.... converse converse converse~