Sunday, June 21, 2009

SELAMAT HARI ABAH

Glerh lambat aku wish hepy fathers day....isk sedeh2....
Supposely pagi tadi aku dgn mak aku da get ready nak buat kek for abah.Kek COKOLATTT.
Kak uda plak da plan nak masak sumthing special.

But then tak semua plan kite akan menjadi even tho kite da rancang macam2 kan.


Things happen.So kitorang amat bz and terpakselah mcm 'lupakan' fathers day for today.Sedeh ar gak.Tapi nak wat cemane kan.But then kak uda sempat belikan baju untuk abah.Aku? Tak usah ditanya makhluk yang belum ada kerjaya.Wahahahaha




Abah,
terima kaseh sbb menjadi abah yang baek.
terima kaseh sbb garang dgn yana masa yana kecik2.
yana maseh ingat abah pernah pukul yana pakai getah paip,
tapi yana paham abah buat ada sebab, (sbb terpaksa dirahsiakan kerana kelakuan bodohku)
terima kaseh sbb sentiasa bagi moral support dan menjadi cekgu english perbadi yg baek,
terima kaseh sbb yakin dgn kemampuan yana even tho im not as smart as the others,
terima kaseh sbb sentiasa sehat dan mampu menjaga mak sampai sekarang,
terima kaseh sbb maseh 'ada' di sini dgn mak dan yana sampailah yana da besar ni,
yana harap abah akan kekal ada dengan yana sampai yana da tua nanti.
I LOVE U SO MUCH



6 comments:

Tok Zu said...

Thanks for the appreciation and wishes which I least expected. I always wanted to be the best dad that my kids will appreciate one day. How my heart ache every time I have to discipline you but i know success don't come easy. i hope you all understood now. best of luck to all of you for the future. one day when you are there where you want to be just turn you head and look behind you...... how you dad and mom undergo to ensure you to be there.

[S]itie [B]Um [B]Um said...

abah nampak garang..

lynabun factory said...

gambo last2 gambo ayah ko ngan ko ke ngan mak ko?

cam gamo gi date je....kihkihhh

yanasaja said...

abah: isk ucapan sedeh betol....

siti: abah kite mmg garang.tapi die pandai berlawak juge dan hanya ktorang adek beradek jer paham..huhuhu

lina: gmbor last tuh mak aku dgn ayah aku lah.diorang dating pastuh abang aku amek gambo snyap2

Si Anggerik said...

apsal ucapan abah kat cni lagi sedap. isk jeles. haha.

lynabun factory said...

wah...
so now aku tao la tekstur badan ko
20 thon akan datang
cam org mude pon ade from the back side