Wednesday, June 17, 2009

Goyang-Goyang

Sekarang ni tgh menari goyangan-goyangan.Hahaha.Bengong betol!

Skg ni tgh email resipi kat kak mai.Die nak resipi karipap bai.

Aktivi mengemas umah masih giat dijalankan.Banyak siot barang aku.Yerlah since habis belajar ni ntah ape2 barang ntah yg aku punye.Magazine mmg banyak.Rase cm nak buang jer.

Ohhhhh by the wayyyyyy......Result aku da kuar secara official.

Sebelum ni aku da tau result aku dari seorang insan yg xsabo2 nak gtau result aku.Kepoh ok.


So im happy to say yang aku lulus dgn cemerlang.Cemerlang ke? Cemerlang lah gak tapi cemerlang lagi lah Haniz Zalikha.3.96 tuhhh,ingat sonang keeee nak dapat.Hahaha sebok citerh result orang.



Jadik aku ingin isytiharkan "HARI MARI-BELANJA-YANA" sempena result aku yg hebat ini.


Adek beradek sekalian jgn buat2 xpaham.





P/S: Malam ni makan luar.Glerh cepat celebrate!!! Xtahannnn!!!!!

7 comments:

akue said...

ape? x paham..

sAyE UmpaMa sPeaKeR said...

weyy.
gilerh hebat l kalo 3.96 2..

2 markah tuk mengampu n peloh2 yg terkeluar depan lektura...lom lagik markah tukr hak milik pc...

shygurl said...

nemo.. i kt pangkor 2 weeks.. ptg ni nak naik bot ronda2 pulau.. yeayyy

shygurl said...

nemo.. i kt pangkor 2 weeks.. ptg ni nak naik bot ronda2 pulau.. yeayyy

lynabun factory said...

aku ase ade misunderstanding in the air la atin ni...

3.96 tu bkan pointer haniz zhulaikha yang ko kaborkan2 ker?

yanasaja said...

lina: aten mmg ngok sket.takpaham kenyataan blog aku ni.huhuhu

Si Anggerik said...

hahahaha
aku rasa member ko tuh dier terbukak comment window hanis zalikha at da same time. ptotla arituh ko pura2 mintak seluar jeans. owhs kunun2 mintak adiah la yerh. okiela nti aku kasik duit. ko bli la sindrik. tp tunggula yer. huhu. tgh ngumpul duit bli adiah utk mak abah skali. so ko tunggu raya jerh la. aku kasik as duit raya. ekeke.