Thursday, June 11, 2009

Mate Ngantok

Ngantuk bangattt....


Nak tgk CSI,pastuh teringat yang aku janji nak YM dgn ayed.Ayed dapat keje kat company David Teo jadik sound engineer~Peeeeewwwiiiiittt.


Tapi ayed tetido sambel YM nye menunjukkan tanda 'Idle'.
Takper kasik buzz buzz..Huhuhu.Dengki.Tapi die ngantuk jua.So pakse die bangun besok YM dengan aku.So ayed tido.


Aku? Well,aku meneruskan aktiviti blog hopping.Tengok blog orang yg pakai selendang mmg chuun chuun.Lupe plak nak tarok link di sini.Tapi mmg chuun.Sdgkan aku yg pompuan ni pon leh rase jatuh chenta tgk pmpuan pakai selendang yg chantek,apa ntah lagi laki kan kan kan.


Aku dulu slalu gak try pakai selendang.Hasilnya menghampekan.Rase nak lempang diri sendiri plak sbb huduh.Booo.Lately ni try pakai balek,tapi selendang ku ada corak tengkorak.Adek beradek ku selalu gerun mau jalan bersamaku sbb selendang tengkorakku.


Jiwa rock yg menebal dalam diri.

Rase terencat pukul 1 pagi.Comel kan tengkorak ini.


-------------------------------------------------------------------------------------------------


Oh by the way ada cerita lawak sket.(Lawak ni adek beradek jer paham & org yg tau citerh)

Member aku si A terserempak dgn memberku si B.
Mereka pernah jadik kawan baek bak isi dengan kuku.And i was apart of them too.Aku dan B maseh lagi berkawan.Maseh lagi menjadi isi dan juga kuku.Unfortunately,si A belajar di mmu and turned to be errrrkkk dunno ar nak describe.

So ceritenye adalah si A tersempak dgn si B and ketika itu si A sdg merokok and si B feel pelik sbb si A buat-buat tak kenal die and try very damn hard to elakkan diri daripada bertentang mata dengan si B.Wats d problem gal? I tot u were COOL.U look like u are COOL. Weird. But funny at d same time.

So si B call aku zillion times and aku plak off henpon n tertido petang and end up aku tau cerite bile da malam and ketika itu baru jer dapat phone call from si A yg ajak aku kuar waktu maghrib.

Long story short.Aku tak kuar pun dgn si zahirah and si B maseh xberpuas hati kenape si A jadi begitu.Si A pule? Happy wif her life.I think so.


I told si B : Maybe ko pakai compang-camping kot.Tuh die tanak tegor ko.Selekeh siot ko.Tak Cooool weeehhh.

Si B: Hu'uhlahh aku dah ar pakai seluar sukan jer tadi,sapelah aku ni nak banding dgn A.


I told si B: Bongok siot ko.Tampor kang.




Kawan-kawan aku chuun okehh.Aku jer yg terencat sket.Truuuuuuuuuusttttt me~

Untuk menghampakan semua orang aku nak btau yang kanan dan tengah dah xavailable.So siler amek yg merah tuh jer.Huhuhuhu

4 comments:

lilypark said...

ehek ehek.. si hidayah tu plak apasal la keluar pakai seluar sukan je.. patut la si zahirah taknak tegur.. hahaha.. selekeh tu.. ape kelas keluar pakai seluar sukan... hahaha..

sYafiQ said...

aku mau sblh kanan sekali..ley x?

okinokiyo said...

yana ko tgk blog selendang mana yg alih2 nak jadik lesbian tu..

weh lawaknye citer lawak itu.dia smokok kat ne?bas stand bp ke?pakai baju camne?bengap la manusia mensia2kan waktu muda ni

Anonymous said...

eh,awak bli shawl camtu kt mne ek...??