Tuesday, May 19, 2009

Teaser

Okeh skg ni Maya is like 80% siap here n there.Boleh ar nak dikatekan siap and i sort of like dont care other group punye project.


I really dont.Maya only in my mind now.


So sambil2 pulun yana pulun buat keje nak gak bitau update pasal aku.Ngeeeee~


Nak tau x aku suddenly mcm tibe tibe je dah xda lagi rindu kat Azri.
Sbbnye.....................ADALAH RAHSIE.


Dan if u ask me now aku mmg da xheran pasal die.Langsung dah x.Aku bangge dgn diri sendiri ni!!Tahniah yana!Huhuhuhu.....


Tapi kalau tetibe je aku cerite sedeh yg aku teringat Azri pas pas neh,jangan riso aku akan sepak diri sendiri selow-selow yerk.Betul neh xtipuhhhh....


------------------------------------------------------------------------------------------------

Dinner last Sunday was superb!!!! Tu ar kerek lagi kate xexcited!

I love it.I love the theme.I love the dress.I love me being me.Bahaya ni tersuke diri sendiri melampo2.Huhuhu.So aku bagi teaser jer ape aku pakai arituh.Selebehnye akan update lepas Maya totally 100% siap.Insyallah.

Lihatlah leggings aku yg sgt coolneeeessss~Lihatlah dress aku yg mekar kembang di taman.Bwahahaha


Time neh tgh tunggu member-member siap mekap bagai.Aku adalah ganggu saja dan buat sepah bilik sepanjang masa itu.

Saye sayang kaki saye yg sexyyyyyy.Sayang nyerrrr.Nak buat insurans kakilah.Wohohooho







p/s: Aku dapat ANUGERAH PELAJAR PALING HAVOC.How cool is dat?So chepat invite aku g partaaaaayyyyyyyy.Sure havoc party korang kalau ada aku wehhhhh!!!!Huhuhuhu

9 comments:

adamLUBA said...

aloo...
ingatkan dah letak teaser utk maya!
T__T

weh weh!
suka kot dress kamu tu!
wahh wahh..
nak jadi model saya?
alalalalala

shygurl said...

nemo yang berkaki sexy... hehehehe

ya2 said...

yana,

2 kaki ko ke.muskilnya aku.awat mcm gemuk semacam je.

woi, good luck final exam.ko jgn x score lak.pastikan result maintain akj!

Tok Zu said...

betul kata kak surya.
put on weight ke yana?lawa boot awk.
ni kena g slim world kot!
wish you good luck.
dapat jadi pelajar cemerlang !

akue said...

hodoh gile pakai legging 2..

yanasaja said...

adam: teaser maya bile dah siap.baru kuar teaser.boleh gituh x?heheh

bleh bleh jadik model.free of charge sajerrr~member member xda hal lahhhh~


shy shy: yer kaki saye mmg sexy.sexy lady in d house!!! muahahaha


kak suria: yer kaki ku sexy dan GEMOK.Peha tembam!Xtau nak wat ape dah.huhuh.bio jelahhh.

Yer kite study rajen2 neh.Dah ar ada paper akaun!!! Adesssss


mak: mana ada naik berat badan.tadi check turun 2 kg.huhuhu.tapi muka tembam sket ar.takpe...nanti kite g spa yer mak.hehehe


wan: dengki ar tuh kaki ko gemok.boo!

okinokiyo said...

tah kaki gemok pesal..pastu kalau pakai legging kena baju tutup bontot..baju ko tutup bontot x?
tpi baju tu mmg mcm coolness lerrr

yanasaja said...

kak mai: mestilah tutop vontot.xtutop vontot bapak tergambarlahhh vontot aku yg kembang semangkok ituhh.yer baju saye mmg coolnessss~

Si Anggerik said...

cehh. kaki keding leh la pakai legging. kalo kaki ku sure takleh. cptla upload gamba sbnr. tak sabar nk tgok.