Friday, May 15, 2009

Ke-DENGKI-an

Tadi aku dengki......



Aku tepon kak rai, tapi aku buat miscall jer. Sebenarnye lame sgt tunggu tak angkat2.Saket hati ok!!! grrrrr....

Pastuh kak rai call balek...


Aku dengki call die sbb die nak balek umah kat BP hometown terchentaaaa

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Aku tepon Wan.Haram.Henpon die MATI.Pemalas charge henpon.

Nyampah.

Takpe.Dah tinggalkan jejak kat henpon die.

Aku dengki call die sbb die otw pergi umah kak rai nak balek BP hometown terchentaaaa same-same.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Aku tepon Kak mai.Pun lame gak xangkat2.Time aku letak die angkat.

Tunggu dalam 50 saat,die call balek.

Nasya pulak tanak cakap dgn aku.Die chakap 'nanak'.Cish.Adeke nanak!

Aku dengki call die sbb die pun tengah siap-siap nak balek BP hometown terchentaaaaa

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Wan call aku balek.......

Dengar bunyi bising-bising.Confirm otw g umah kak rai.Die mmg kedekut tanak bukak air-cond dalam keta.Penah kitorang balek dari KL ke BP tak bukak aircond.Bapak kedekut abang aku ni!! Grrrrrrrr........Apehal tibe-tibe cerite pasal aircond keta die ntah.

Die pura-pura chakap kunun-kunun dipaksa balek.Taktik kotor!!! Nanti die seronok amek gambar pastuh tempek kat blog pastuh ada caption besorrr tulis:

"Yana sila jangan jelesh"

Wan mmg hebat berlakon baek.

-----------------------------------------------------------------------------------------------




INI SEMUA SUARA HATI ORANG DENGKI OKEHHHHH~




p/s: Yeyeyeyeye,but aku da sampai poly.Yeyeyeyeye.Mekaseh KAK UDA~

1 comment:

LiNda said...

musykil sungguh, semua balik kampung, macam raya la pulok !.

Bagus..anak2 yang bagus jengok orang tua. teruskan usaha murni anda .