Wednesday, May 13, 2009

Ke-SEPI-an

Terbaca pos atiq yg mengingatkan die pada ex-bf die zaiem.Damn beb.Aku rase mcm mengalami dejavu tiba-tiba.

Becoz i was thinking about him lately too.

And aku xboleh belogkan di blog sbb mesti mak,abah,kak rai,kak mai,wan,kak uda,tok wan,tok chik,tok nek segale tok mesti bising aku dok terkenang-kenang.And its for my own gud.Aku tau.





But mcm xleh tahan kotttt...Citerh jelah.Plus aku masih normal.Terkenang and rindu-rindu gedik itu normal bukan?Masih berada di atas normal bukan?
Bwahahahaha..........................



-----------------------------------------------------------------------------------------------


The dreams are back again.Again and again.Mostly about azri.Which is weird.Maybe aku g gatal contact die harituh kot.Igt mcm dah kalis rindu.Rupenye belom lagi.

Mimpi 1: Mimpi maseh lagi bersame.Berjalan-jalan di dalam kereta myvi hitam itu.Happy betol.

Mimpi 2: Mimpi....oops gedik xboleh chakap.Bwahahaha.

Mimpi 3: Samar-samar.Tak pasti sdg buat ape.Yang pasti he was there.Definitely him.I remember the voice.

Mimpi 4: Dah xmimpi pasal Azri.Suddenly aku ada di NewYork.Makan big apple.And then ada Statue of Liberty.Shockingly,my used-to-be besh buddy was with me.






Ape nehhhh mimpi sume orang yg aku dah tinggalkan!!!! Ape nehhhh!!!!! Mungkin:

A: Tido xbasuh kaki
B: Tido xsemayang dulu
C: Tido dan teringat pasal kesah dulu-dulu
D: Tido dengan orang berkepala botak
E: A,B dan C

Answer: E



Adalah 2 minggu yg lepas aku buat editing sambil nanges.Nangesss okeh!!! Bukanlah menghayati cerite ke hape.Tapi sambil edit, kepale melayang jauh teringat kesah lame.Loooooseeeerrrr gilerrr aku neh! Pianggg!! Lempang diri sendiri selow-selow!!!


Taknak cerite pasal kesah terkenang ni terlampau detail.Tapi rasenye mcm detail gaklah.Tapi ekceli ada bnyk lagi nak chakap.I guess i rather keep it to myself.






Ahhh by the way tomorrow akan ada test SPEAKING MUET.Takot gilaaaa sebenarnya.Mungkin aku macam kalot giler nak berchakap tanpa henti.Tak pun tak berchakap tanpa henti jua.Situasi akan hanya dikeahui pada esok hari.






p/s: Maya editing almost settle i guess.My part jelah.Cian ayed tunggu aku edit lame gilerh.

8 comments:

LiNda said...

ala siannye... relaks arr yana ..

akue said...

aku bz r..nk tulis blog gak..bile tenet nk msk rmh ni

Tok Tip dan Tok Zu said...

jangan nak berangan angan .
langkah masih panjang.

barang yang lepas jangan di kenang!
jangan jadi hidung tak mancung,pipi tersorong sorong.
mulakan hidup baru. azam baru.
semangat baru .Yana bolih!
semua remaja mengalami masaalah tu.
hanya iman saja yang menguatkan awak
jadi yana yang happy go lucky.

LiNda said...

moksu...terharu sungguh !

credit 5 stars !!!

be~bored said...

alamak.
mak long sgt positive.
fcos la kan.
shes ur mother :)

anyway.
its not wrong to cry.
its not wrong to tringat2.
in fact.
thats bcz we thot that was our true love rite?
so today
anything related to him,
will make u remind of him.
so.
same here yana ;)
no worries.
as for me.
listen to ur heart.
move on?
definitely.
but no one knows whats inside.
even ur sisters.ur buddies.
so.
just listen to ur heart.
be urself.

maw nangis?
go on.
who cares huh :p

lilypark said...

ingat tu~

aku ni menunggu ko menyiapkan kerja~

hehehe

pasni aku plak la yang cacat otak nak siapkan audio~

okinokiyo said...

ala yana, cool lerr..takder bestnye ada bf kalau dah kene tinggal.

mak, carikkan jek yana ni laki...abg amin ke abg yayi pun solo lgi :p hahaha

akue said...

apsal mak aku ttbe sgt hebat ni..ni msti penangan pencen ni, haha