Monday, April 27, 2009

Tak Paham-Laaahhhh

Kenape kan some of my 'fren' xsuka balek umah? Once they get to know the 'world' out there, diorang pun mcm hanyut dgn arus kemodenan. I mean its only K.L jer kot.Whats the big deal.I juz dont get it.



Sometimes im glad that i had been thrown in here,Perlis.My used-to-be besh fren dah jadik ape dah kat kl saner.Padahal bukanlah dok kampung pun.Infact b4 tiz mcm dah tiap2 minggu turun K.L but now when da study, jadik ape i juz dont know.Takot melihat dan memikirkannya.



When think about it, im so grateful i have my family. I mean family xdalah nak mengendahkan aku langsung.Adek beradek sume stick together,if ada probs sure sume akan membantu.I wonder if my family mcm xcomplete or xpeduli langsung to me, mesti i end up jadik mcm 'die'...........Nasib baik juge i breakup dgn Azri.Hahaha kesian Azri kene heret dalam kancah perbincangan ini....






Point membuat post ni sbb tgk myspace my so-called-besh-buddy-yg end-up-jadik-ape-bitch pun-aku-tatau


Jom buat hidung berdarah jap

KALAU SAYE TAU JOHN MAYER SE'GAH' INI,DAH LAME SAYE RASE LAGU 'YOUR BODY IS WONDERLAND' ITU TIDAK LUCAH. YOUR BODY MMG WONDERLANDDDDD LAHHH





p/s: So not going to fren with her anymore.She definitely totally changed upside down.And 'inside' too.How sad is that........Haihhhhhh

4 comments:

Tok Tip dan Tok Zu said...

hati hati ,jangan terkene kejutan budaya.
hanya iman yang kuat saja yang menghalang kita dari melakukan perkara yang ditegah allah.
your family always with you.
kita sentiasa menyayangimu.
tuhan sentiasa melihat apa yang kita lakukan.

tiQsZiE Shinoda said...

saya insaf

tapi aku bacer komen mak ko
aku teringat satu scene
dlam dunia baru

'kaf ba ro alif kaf ta nun'

mak adif in memory

okinokiyo said...

'dia' tu sengal jek.kene selsema babi baru tau..haha ada kaitan ke :p

yanasaja said...

mak: insyallah xkan kene kejutan budaya.melainkan anak mak ni belajar di oversea.alamak,cnfirm xdpt belajar oversea.

atiq: yer mak aku mmg gemar menonton dunia baru

kak mai: kenape kamu mcm kenal je 'die' tuh sape..huhuhu