Wednesday, April 22, 2009

Tak Besh dan Besh

Hari neh ada quiz broadcast.Quiz yg lawak gilerh as sume orang leh bantu membantu beri jawapan.Besh gilerh ar quiz mcm neh.Huhuhuhu



Then tghari ada seminar kerjaya dari 2 sampai 5!!! 5 okeh!!! Nak mampos ke haper.Dahla seminar kerjaye nyer xbesh langsung.Presentation dah ar xcool langsung.Pastuh ada berekor-ekor budak lelaki yang bongok mcm xpenah tgk pompuan.Sikit2 pinjam pen.Pastuh sebok tgk aku men msg pastuh sebok lagi tgk jawapan aku time ada soalan sket. Gilo!!!!



Pastuh yg beshnye lepas seminar kerjaya g beli kek!!!! Heavennnnnn~

Meet Mr Tiramisuh and Mr Cheese Brownies.

Eceh nakMr jer. Mentang-mentang tgh single and available. Apesal tibe2 buat statement neh.Huhuhu

3 comments:

..:: DyLa DeLLieCaD ::.. said...

wakakaka.. aku cm nk mampos jugak dlm dku td dgr ape org tuh membebel time seminar tuh.. mmg hampeh!!!!!!!

yanasaja said...

dila: ecehhh aku tgk ko tekun jerrrr dengar seminar tuh. aku dah tetido dah.pastu merepek2 lagi.

..:: DyLa DeLLieCaD ::.. said...

tekun la sgt.. iPod tgh turn on waktu tuh.. tuh yg nmpk aku cm rajin tlbye dgr org tuh membebel padahl ape pon aku x dgr.. hahahaha