Thursday, April 23, 2009

Malam Semalam Jam Lebeih Kurang 10

Malam tadi ada fire drill. Ok kalau taktau ape tuh fire drill.Silelah buke kamus.Kalau malas aku bgtau jelah.

Fire drill = latihan kebakaran.




Yang bangang dan agak tololnye, bleh plak ko buat kol 10 malam ek?? Pastuh sume ribut. Yg budak2 dalam bilik aku tgh men saidina teros lari xsedar diri. Plzz read 'Ayed tinggalkan aku,atiq and aida dan lari pecut selamatkan diri sendiri' Tak guno punye Ayed!!!! Aku igt sampai mati neh!!!!



Then kene kumpul depan cafe, yg xleh blah mmg ada tebakarla.Bakar betul2 neh. Dekat dorm dak laki. Siap api die kan macam sama saiz.Kadar kemarak-kan api pun mcm ala2 jer. Mmg bangang. Pastuh JPA3 dtg siap pakai baju bomba bagai n selamatkan mangsa terbakar. Tipu lah wehhh!!!! Berani ko buat lawak kering malam2 neh!!!!!



Tapi yang beshnye aku tgk dak2 pompuan mmg selambe ar,siap ada pakai baju tido.Alahhh yg stok baju kelawar tuh.Pastuh ada selambe pakai shorts je tapi pakai tudung.Igt dlm gelap aku xnampak.Huhuhu.So aku rekodlah aktiviti terbakar2 neh. Henpon murah so kualiti pun murah ar yer........

video

Poli aku gemar buat lawak bangang bin bebal sejak akhir2 neh. Bilelahhhhh ko nak maju!! Dah ar xda pokok!!

6 comments:

..:: DyLa DeLLieCaD ::.. said...

mmg giler smlm.. aku mula2 pakai sweater gak weh.. konon2 nk bajet sopan la.. 5 minit pertama je.. lps tuh, mampus la kn aku nk tahan panas lg.. terus je bukaka sweater.. short sleeves sudah.. hahahah.. yg lawak tuh, ader org siap pakai kain batik terbelah2 lg dowh.. hahahah~

yanasaja said...

dila: wakakakak...aku rase aku nampak wani pakai baju tido jer,sexy lagikkk.huhuhhu.tapi overall poli mmg bangang.nak lempang je poli neh!!!!

!Nt4N said...

bising la video ko ni

yanasaja said...

kak intan: kate tebakar,mesti ar bising.xkanlah senyap sajork

okinokiyo said...

oit bengong..aku aritu ada fire drill satu minggu 2 kali. satu tu tgh panas terik, sekali bomba ni nak wat demo, kilat sabung menyabung.

satu lgi tu petang2, mcm bengong..org semua kejar due date dia nak buang masa nak fire drill..buat la time sejuk2 kul 8 pagi ke..leh gi minum kopi keeee bengap mmg diorg ni..

yanasaja said...

kak mai: mmg bangang pun diorang neh.ntahpape lah.ni die wat malam2,kot suami aku ke anak aku nanges canerh.huhuhuhuh