Tuesday, April 21, 2009

Hari Ini Penuh Ke'lawakan'

Malam tadi tido hanya 30 minit. Pukol 530pg baru tido. Tetapi setiap jam aku diganggu oleh cad. Asik buat spotcheck jer tanya aku da siap editing belom. Sebok betol!!! Rupe2nye die call sume editor stiap group. Cad mmg sebok!! Huhuhu. Tapi ada gak orang teman aku.


Pagi ni pegi kelas English dgn niat nak tido dalam kelas. Sekali lec garang semacham xtau pehal.



Yang kelakarnya dia tanya:
"What is 'thong', i search the words in dictionary but there's nothing"



Yang perempuan:
"Arrrrr....its actually one of..........................."



Yang lelaki:
buat gaye macam mane bentuk thong



Lec English:
"Ohhhh Sorry i didnt know!"



p/s: Macam mane nak tido dalam kelas kalau asik diaju soklan yg macam ni. Adeh!!!!

2 comments:

..:: DyLa DeLLieCaD ::.. said...

cesss~

aku da ckp dia mmg garang semacam lately tp korang xnk pcya..
haihhh~

hahaha~ sir x tau ape bnde thong ek?? wakakakakaka

yanasaja said...

dila: die emo sebab kelas ko lah.
borak je dalam kelas.

lawak doh die siap tulis lagi kat white board okeh ayat thong ituh.hampas betol.