Thursday, April 23, 2009

EXAM MODE

DONT COME NEARER. DONT MSG. DONT CALL. DONT TALK. DONT ONLINE SHOPPING. DONT TOUCH BEROK-BEN. DONT SPEAK TO MENS.



Sekarang ni aku tgh minggu exam. Sabtu ni ada MUET, satu hape xstudy. And mcm biase nak 'belagak', orang kate aku pandai so kalau aku dapat Band 2, aku akan charik orang yang kate aku pandai tadi dan sepak terajang muke die. Orang pertama yg akan kene adalah Atiq.



Before dat saje nak letak tiz quote utk pembakar semangat:

"It's been really...look break-ups are awful. They're really painful. They really hurt. They really suck on lots of levels but what I think is great about life is that the universe always brings you something really beautiful and great afterward and that's kind of where I am now"

Jennifer Love Hewitt




EXAM MODE IS NOW TURNED ON~

11 comments:

janxxx said...

hehehe..lama dah tak dengar istilah MUET ni lepas dah abis blaja..ala band 2 ok apa, kawan ak band 1 je ms blaja dlu..dia lagi tak stadi..tido, mkn, main bola lepas tu extend sem..dah exam lain pun hampeh..hopefully ko tak mcm kwn ak yg sengkek tu..

yanasaja said...

janxxx: tapi aku xmoh band 1!!!!!!! takotlahhhh..ishhh nak kene study neh!!!

..:: DyLa DeLLieCaD ::.. said...

gambatte ne!! yana fighting!! gud luck tau.. hahahaha~ :p

yanasaja said...

dila: dila aku takot gilerhhh!!!!!! huwarghhhhhh!!!

adamLUBA said...

hahaha..
muet senang laaahhhh! xyah risau...kamu cuma perlu isi kepala ngn isu2 semasa..sbb time speaking kita tak tahu tajuk apa kena..other is easy! sbb dia dh bg jawapan..kena cari ja...^__^

yanasaja said...

adam: kenapa sume orang cakap senanggggggg nehhhh.

Tok Tip dan Tok Zu said...

jawap baik2. awak kan terror..
insyallah .
jangan tension2.
smbyang, doa.

Tok Tip dan Tok Zu said...

do your very best, you dont have to prove to others, but prove to yourself that you are not only good but you are the best. May Allah guide you through this challenging time, make you dad and mom proud of you. Insyallah.

janxxx said...

emmm...ada exam grammar, reading, listening, speaking dan essay kan..cuba cover bahagian grammar dan listening..macam adam ckp speaking susah skit jadi skor bhgn lain, kalau saya yg muet band 4 (3 kali amik tu)ms stpm bleh buat tentu yana pun bleh wat punya..just trust yourself jer..ia senang kalau kita kata senang dan akan bertukar susah kalau kita kata susah..remember that words..

tiQsZiE Shinoda said...

see mak ko pon cakap ko kan terror

so nak takut pe
band 2 x mungkin kot

cam aku yerla
asal lah x der wajeb peksa matematik ke
kompem band 6 aku dapat huhuhu
kalo ko lebiy dari band tu
aku la org ptama yg akan panggang ko

yanasaja said...

mak n abah: i'll try my besh. cuak sangat nak exam.ilmu tak penuh di dada tuh yang takot semacam.

janxx: thanx for the info.Aku takot sbb tak belajar.See,simple kan alasan itu.But anyway i will still try my very best.

atiq: aku hanya mahu score yg terbaik.kalau ada exam matematik ko sorang jelah yg amek.