Saturday, April 25, 2009

Kalau macam neh aku pun nak jadik BARBIE.


pic taken from him


Ada sape2 yg tanak jadik BARBIE ke? Aku dgn BARBIE zaman kechik2 dulu mmg tada jodoh sbb aku suke bogelkan BARBIE. Seyessss!!!!!

Mak,abah,wan n sume orang mesti kalau g the store mesti belikan aku barbie.Tapi bile sampai umah aku akan botakkan barbie n then tanggalkan baju die. Tak senonoh lah wehhh ko neh yana!!!!

4 comments:

..:: DyLa DeLLieCaD ::.. said...

ko mmg x senonoh!! ader ke bogelkn barbie yg chomel cm siot tuh?? hahaha~

yanasaja said...

dila: dulu aku berpemikiran kotor.hahaha.dulu ke kini sama saje

sYafiQ said...

ko mmg xsenonoh r yana...malu aku de mak sedara yg xsenonoh cmni:p
hoho

tp aku rse ko dlu cm brutal jerk..bkn jns yg ayu2 ni..haha

yanasaja said...

syafiq: ohhhhhh malu ehhhhh ada mak sedare cm akuuuu.sampai hatiiii

dulu aku diam2 jer,ko manetauu