Saturday, April 25, 2009

MUET FINITTO

Yeayyy MUET dah habis!!! Okeh blom habis lagi ekceli. Masih ada speaking test but its on 13th May,so lambat lagi jadik masih boleh ronggenggg!!!!!


Btw, MUET tadi bapak susah gilerhhh.Susah lah bagi aku.Sape yg terer kate senang mmg hebat ar.Aku yg terer ni pon kate susah.Huahahaua hamek ko belagak tak hengat.Tapi seyes susah.Yg beshnye aku dok dikelilingi member-member sendiri.Pastuh kan sebelah kanan aku kan sebaris tuh sume lakiiiiiiii~Wahhhhhhhhhhhhh sume chomel2 wehhhh.Geram-geram.Even tho sumenye baru sem 2 ke 3 kot tapi xpe leh cuci mate tadi.Beshhh wohhh.



Meh aku sajikan muke kitorang pagi tadi before masuk hall.......

Elehhh senang jer MUET neh,leh jawab sambil teropong jawapan orang



Ishhhh bahase ape nehh.Macam bahase sanskrit jerr..Bahasa urdu aku paham arrr



Alaaaahhhhh soklannn ni da kuar mase aku darjah 1.Apelah MUET nehh...




Jawab MUET dalam keadaan tersenyum pon ada pekdahnyeee....Dari ko tensen2 buat hapeeerr



Seronoknya dapat jawab MUET pepagi bute neh.Matahari pun xkuar lagi.Berok ar MUET nehhh!!!



Meh kite amek gambo dulu b4 jawab MU-HET.






APE APE PUN CONGRATS FOR ALL MUET CANDIDATES~

6 comments:

..:: DyLa DeLLieCaD ::.. said...

kwang20x.. aku kalo nk jwb exam mana de masa nk posing2 ke hape ke.. ko bley plak bley beronggeng dpn hall ek?? mmg respect ko ar yana!! soalan muet tuh senang okeh!! 2x ganda senang dr time aku jwb dulu!! what the hell ko ckp susah??? nk kne sekeh? :p

tiQsZiE Shinoda said...

sayer putehh


x tahan seyhhh

yanasaja said...

dila: kite kasik tenang jiwa kalau nak jawab exam.kene heppy2 maneleh tensi2.ko yerlah dak pandai MUET,aku ni cume insan hine.hehehe

atiq: yer camera henpon aku mmg die suke buat orang perasan puteh.

sAyE UmpaMa sPeaKeR said...

haku terase cantek lorr...

hikhikhik...

masih tersenyum walopon tawu kompem jawb soklan bangang...

yanasaja said...

aten: ko hanye leh terase chantek jer tau.xleh perasan chantek tau.hahahaha

bLuRzZz sHoP said...

weh.tau kamo sape.rendu ah kat korang.ingat nk sludup masuk poli tapi nape dengar cam seram jek.gilew susah nk ceroboh sane.rendu rendu rendu kt korang.tambah2 pas tengok pic no dua tuh.heh