Friday, April 24, 2009

Di'Tag'..Ohh Sukaaa

Aku di'tag' oleh bvlgarigirl...... (sile baca blog die,sbb sgt besh okeh.sekian)

Okeh aku da melanggar etika exam mode....tapi nak wat cemane dah tebangun memalam bute.huhuhu



1. Nyatakan usia blog anda
Erkk...masih di usia kanak-kanak lagi. Dah 1 tahun berape bulan berapa hari....1st published on 19th March 2008. So my style of writing is according to how old this blog is.Muehehehe



2. Terangkan kenapa anda ber'blogging'
Sbb kak mai pakse. Die kate kalau nak carik duit silelah blogging. Sbb nuffnang sume tuh.Hahaha.Tapi hampehs xbuat pun nuffnang bagai.



3. Nyatakan blog pertama yg anda baca
Kak mai punye blog pastuh die suro baca blog smashpop.net.Besh tau blog die neh.Banyak gmbar-gmbar.



4. Letakkan entry pertama dalam blog anda
With pleasure....hahahaa

Hye there~finally ada blog juger....kakakku maizura sudah beberape kali menyuruh aku jdk blogger but i still insist since i dont think tiz is the right way of telling pple bout my life~kan? kan? kan? but here it goes...its me lah kan...cakap je tanak tapi sebab keje 24/7 menatap my bebey laktop so i think why not :-P Today is the ........... errr i dunnow how many days i already being an intern.hehehe....okeh lemme tell u...im an intern for a production house(tiz production houz handle commercial, i repeat TVC only k..but we do buat v.corporate lah..so if any1 nak buat tvc or anything leh discuss wif me n i get u in touch wif my 'anak2 jaws' or 'jaws' himself....hahah sape2 yg tertanye who am i referring to,tunggu next entry k :-) this my trial entry~



5. Huraikan entry tersebut
Penuh dgn kepoyo-an, kekerek-an,kesengal-an.........Zaman remaje mmg begituh....



6. Letakkan satu pic paling suka dalam blog anda

Gambar hidung bedarah.....Warghhhhhh



7. Harapan anda
Harapan saye semoge saya pergilah study MUET.Sedor2lah diri sikit nak exam dah Sabtu neh.lalalalalalala~



8. Tag orang len
Atiq
Ayed
Dila
Kak rai
Wan
Adam
Little Voice
Fatin

4 comments:

okinokiyo said...

apakah ko bengong.mcmna bvalgarigirl kenal ko aku pun xpaham haha

yanasaja said...

aku kan glamer dalam blog.ko glamer di kalangan mak-mak sajork.hahaha

..:: DyLa DeLLieCaD ::.. said...

aku da wat!!! hahahaha~ g study la wehh! asik tag org je!! :p

yanasaja said...

dila: aku bosan nak study.dah lame xkene jawab paper neh.ko tau x tadi chua kang zheng buat quiz english!!! haram jadah!!!!