Saturday, April 25, 2009

EXAM MODE TURNED OFF

Dah.Aku dah turned off kan exam mode.Jadah je nak turned on ke off.Malas nak layan.

Baru pas check ticket airasia.Dah naik harga!Haram jadah giler.Nampak gaya macam xdapat pegi je konvo wan.Takpe kalau harga die tetap gak macam tuh,kak mai kene sponsor.hahahaha.

Aku tibe tibe xleh tido mengenangkan exam MUET adalah dalam beberapa jam dari sekarang.Tapi lantak ar.Terime jer.Jawab sehabis baik okeh!




------------------------------------------------------------------------------------------------


A Z R I


Tibe-tibe nak citerh pasal Azri boleh?I know sume orang(ada ke orang baca blog aku?) tak suke aku citerh pasal love life but ni 'blog aku,aku punye sukelah'

Al-kisahnya, aku dengan azri da putus kawan.adalah dalam 2minggu dah kan.Memang sedih giler.I mean kitorang teros lost contact okeh.

Before dat,afta kitorang break-up aku pun xdalah nak terus couple dgn sape2 kan.Aku kawan dgn sume orang.Pastuh bile aku ada rapat dgn somebody neh,Azri sangat jelesh semacam.Die sangat tidak puas hati.Siap call aku kol 3-4 pagi suro aku nyanyi lah apelah,kate rindulah. Ok sape yg xsedeh dgr ex-bf die mcm tuh.Sedeh gaklah.So aku pun pk mcm 'xpelah,jangan layan laki len.layan azri jer.Alahhh azri bucuk bucuk'

Tapi wat d heck ar kan.Lepas aku da xkawan je dgn laki len.Tup Tup perangai die jadik mcm kambeng okeh. Marah-marah aku.Bukan takat marah biase siap mencharut lagi kat aku. At dat time aku da rase 'IS HE EVEN WORTH IT????' So aku pun decide better kite putus kawan sbb relationship kite neh tak sehat langsung.And die pon agree n teros xcontact aku.Seeee??? XWORTH IT LANGSUNG! Antara point yg buat aku agak emo di situ ialah:
  1. Bile time aku 'kawan' dgn laki len,aku chakap xnak contact azri lagi,azri leh nak sedeh2 chakap nak best fren forevah ar kunun. Tahi kucheng lah lu bro!
  2. Bile time aku da x'kawan' dgn laki len,die mcm seronok nak mampos n then teros selambe je wat aku mcm sampah.Mmg tahi kucheng.
So oleh kerana da putus kawan,aku pun da decide nak moved on.But one day harituh,aku ada probs nak kene settle bout shooting aku.So aku TERPAKSE mintak tolong die.And end up die pon berjaya settle kan probs aku.Gembira sbb probs settle but saket hati at d same time.

Tapi bile mengenangkan kembali memori lame rase sedeh gilerh kotttt. But some memories xsepatutnya dikenang. It meant to be forgotten. And anywayyyy, maybe one day from now aku akan jumpe die balik n probably kitorang akan gelak je over this matter. Who knows right............





So aku nak turned on mode
'I'M SINGLE AND HELL YEAH I'M AVAILABLE'




hahahahahaha.Mari jual diri di pasaran gelap.

7 comments:

..:: DyLa DeLLieCaD ::.. said...

i told u before, rite??? just keep moving on form the past.. :p

..:: DyLa DeLLieCaD ::.. said...

*from.. hahaha~ salah spell plakkkkkkkk! neway, gud luck yana MUET this morning!! hehe :p

sYafiQ said...

uit...
wtpe r nk kenangkn ksh lme beb..
keep moving for your own life now..
fogot him..
jgn krana cnta ko sdih cm mati laki sudah..haha

btw,good luck for your muet

be~bored said...

yana..we are equal dear..sad things happen..anyway..its better putus kawan terus dr merana asik ingat2 dier cm org bodoh nk mati..

n putus kawan terus is better rather than feelin as a stooopid doggy..hahha

yanasaja said...

dila: im moving on now my dear.live life the fullest!!!!

syafiq: jadah jer nak mati laki!!!! hahaha aku dah moved on lah neh babe...

biha: tau takpe kan.kadang2 putus kawan adalah option yg terbaek...even tho putus kawan tuh xbaek.tapi pada situation ini itulah yg terbaek..

Si Anggerik said...

kuikuikui.
jap. aku cm blank la jap takder point nk bagi advice. so i reserve my words la. haha

yanasaja said...

kak rai: takper sesi luahan perasaan antara adek beradek boleh dilakukan menerusi telefon sahaja.hehehe