Monday, March 30, 2009

P/S: I MISH HIM



Andai bumi terbelah dua
Biar kita tetap saling berpeluk



Adakah sangat sukar utk satu relationship/friendship itu menjadi sweet n nice?Bukannye aku meminta lebih.Tetapi kalau kite usaha mesti kite akan dapat capai kan.Tetapi kenape susah sangat kau nak faham ar!!!!


Dengan marah-marah aku,kau igt aku lagi suke ke...Dont treat me like this anymore.Sbb semua kenangan kte besame hampir hilang dalam ingatan aku ni.Aku tak nak hilang sbb bile dah hilang, i dont feel like human anymore..........................And plz dont juz come back to me and pretend like there's nothing happen coz there is something happen!


I just want you to be there.........Or is it you dont want me to be there

7 comments:

emmetRaxor said...

wah berjiwang karat plak kat sineh..
huhuhuhu..
sapa la tuh erk??
teruk betol..

yanasaja said...

amet: sekali sekale jiwang karat..sape orang tuh?die adelah orang yg sangat membenchikan tapi xboleh benchi.apekahhhh

emmetRaxor said...

huhs...
xbaek mebenchi antarhe satu samhe laen..
boleh mendatangkan perpecahan pada umat islam..
sayep tekankan disitu..
bukan bangsa melayu tetapi umat manusia islam..
ada pahem??
huhuhuhu...

yanasaja said...

amet: menade yana kate benchi...yana kate benchi tapi xleh benchi kannn.....hehehehehe

akue said...

meow~meow~

nad nazira said...

jiwang karat tak semestinye hati berkarat..hehe

yanasaja said...

wan: wan ko terenchat eh?

kak nad: yeshh walaupun jiwang hati ttp rock okeh!!