Sunday, February 8, 2009

Thailand Yawww

Title xleh blah nak tiru gaya ala2 hoppers yaww...uhuhu.okehlah aku bukannye g thailand betul2 pon.Aku g sini je sebenarnye...
Satun tuh ekceli kat Thailand kan?yerlah kot..hehehe..kitorang tgh reccae tmpt for projek broadcasting nanti,one of a place is wang kelian.Tetibe kat imigresen tuh din g tanye then dapat masuk thailand,igt die nak passport ke hape rupenye nak ic je.Tetibe mcm chuak kot2 aku bukan warganegara kan.Rupe2nye warganegara Australia ke...wikikikiki

So sile enjoiss the pics as we getting crazee in Thailand.SAWADIKAPPP~KAPKUNKAP IKAN KAP~

Sangat sukak gambar iniiiiii
Kelihatan comel di situ walaupun shades xleh blah nak besar mcm NICOLE RITCHIE(cube tgk coca cola aku dalam bahase thailand,atiq punye sprite pon same)

Pastuh nak balik kene g kat imigresen lagi die nak scan kuar dari tanah air thailand,sekali tetibe nampak ni.....
Giler wohhh wa cakap sama lu~

Nah ni untuk tatapan semua yg membaca..uhuk uhuk uhuk
Gilerh banyak chicken pox dohhhhh.Warna warni lagiii

Kalau aku g England plak aku gtau sume orang yerk~SAWADIKAP LAGI~

6 comments:

tiQsZiE HangSwa said...

keh3x
aku ader kat tempat kejadian

yeshh we having fun esp time naik keta cam roler coster kat jalan tuhh

scary mary seyhh
naseb ader shaipuLAN

:)

okinokiyo said...

apakesengal nyeee ko nih.manaleh minum coke..boikot la israel

akue said...

kmai ckp je..ari 2 srh aku beli bubur mcd ape cer..

YanaSaja said...

wan: standard ar tuh kak mai

ma2mutuk said...

steven gerrad tu sape?

dia penah komen dlm blog aku x?

yanasaja said...

ma2mutuk : steven gerrard xtau mmg tipooo arrr