Wednesday, February 11, 2009

I've Been Hurt So Bad Recently

Title nak sedeh jer.xleh blah.Adekah aku dewi kesedehan?xda pong..guess im so great being an actress.Lately mcm tahi ayam sket ar situasinyer.Aku rase mcm di sabotaj,yer ayat disabotaj k aku gune sbb itulah ayat yg paling sesuai.Aku disabotaj sehingga sampai satu tahap aku telah memonteng kelas muzik(ekceli aku menyampah tahap gaban lah+ tido xsedar diri) pastuh tiq bgi idea utk monteng jdk kami pon monteng.Syiok gelerh.

Aku mcm emosi xstabil then marah2 azri,kesian die.Da break up dgn aku pon die still kene marah gak.wat to do i guess he's d only one yg boleh tahan n kene tahan jugak.Pastuh buatlah sesi luahan perasaan kat die tadi.Nangesh2 mcm gelabah jer,my heart is too fragile.Mcm chipan jer aku rase nanges2 neh,bile nanges sure ar penat kan pastuh tetibe je lapar.Bodo betol.Ohh by the way xmoh bgtau pon ape sbb aku nanges cume mcm tadi aku ckp aku rase mcm disabotaj.WAT D FAK KAN.Ske ati ar nak ckp ape as aku pon xberape nk amek peduli sgt ape org nk ckp(memuli amek peduli sket skg malas nk pk).

Ptg tadi kelas aku kene bace puisi.Huhhuhuh,mcm kelakar,tangan aku siap nak sejuk2 mm ais kering.Mcm apelah sgt takat nk bace puisi dpan classm8 aku yg bengong jer.Tapi yg plng xadil ayed dapat bca pantun!Gilerh xhadel baca pantun jer!!Org len kene baca puisi dgn sajak dgn berita n everything sekali aku rase die mcm tinkerbell g depan baca pantun.Sabau jelah.Pastuh time kelas bi lagi lawak,ayed nak jwb soklan tapi tetibe sir xbgi die jwab.Bolehkah?padahal sume org die pakse jawab,dapat kat ayed jer teros xyah jawab.Aku rase ayed ni ada hubungan sulit dengan lec2 mahupun laki atau pompuan.Ngehngehngeh!!!!

And then,smlm poli aku tetibe buat perasmian kelab rukun negara.Bende tuh tibe2 jdk wajeb sbb pengarah yg rasmikan.Sebagai student sem akhir yg degil ni,for sure ar kitorang x g kan.Sekali dgr anouncement yg mcm dkat the store tuh 'Sesiapa pelajar yg bersembunyi di dalam bilik sila pergi ke dewan kalau tidak anda akan diserbu'......muahaahahah.Lawak glerh,tapi sebenarnya chuak!!!Aku siap da kunci pintu n tutup lampu lagi n semunyik neh.Tanye dila kat blog sebelah,die pon x g.Tapi akibat takot kene serbu mcm kes norman hakim +memey,kitorang chepat2 siap g dewan.Yg mcm bodonye sekali kat dewan ada pilihanraya dak2 gelabah.MMG BODOH GILERH.aku rase disabotaj buat kali ke-2.Seronok betul warden2 terutama HUMPTY DUMPTY tuh buat kitorang mcmneh.TUHANKU,tolonglah aku habis belajar secepat mungkin.


Mmg bnyk betul peristiwa berlaku dlm minggu neh.Dengan kes kena sabotaj,ponteng kelas,lari dari warden,kena sabotaj wat kali ke-2,baca puisi.....ape lagi yg nk jadik besok neh...........xsabau aku.mintak2 yg bebaek jelah.


By the way, im glad i am surrounded by 3 of my closest frens now.Atiq diva gebu,Ayed samseng jalanan,Ben erkk blur terhebat? heheh.I really need fren yg xbagi aku masalah instead keje yg bgi aku masalah.

As for azri,mekaseh ar sbb ttp menjadi member yg besh.Walopon u kdg2 mcm buat i confuse tpi u ttp nak layan kerenah i.Haih maybe becoz there's no one else.I am so very grateful wif this pple.

2 comments:

akue said...

ko ni lawak r..

tiQsZiE HangSwa said...

hehhhee
aku x kan bagik ko mslah nyer
aku kan dive gebu keh3x

btw~
keep moving on babe
coz u never walk alone

:)