Tuesday, February 3, 2009

Kemalasan tahap Gaban

Salam...yesh i know again n again i failed to update my blog on time.wahh speaking sudah.Even tho da ada broadband i still failed to do so. Antara sebabnya adalah kerana aku malas of coz and yg keduanya adalah aku malas lagi.So oklah tuh ada dua alasan.bnyk gak ada 2.

Untuk menyambung entry yg kat bawah ni seperti yg kunun2 aku janji aku akan buat part 2 tuh so korang leh g ke link mysis huda. Tarikh die adalah January 11 2009 entitled Jalan2 ke Melake.

So should i update a lil bit bout myself? Perlulah aku rase kan,kot2 adek beradek aku nak baca,ke mak abah nak bace kat umah tuh. Skg ni yana sudah:
1-ada broadband yg disponsor oleh mak n abah(mekaceh,kakak2 dan abg jgn jelesh)
2-bz dgn final projek(agak lah bz)
3-putus chenta dgn kekaseh hati(ni next entry baru bgtau)
4-looking for a new bf(eh??)
5-sudah dapat ptptn tapi dah tinggal suku dah kot(padahal aku xda shopping pun kot,eh ni betul2 bukan kot2.pecayelah mak)
6-cuba2 apply nak sambung kat oversea tapi niat di hati telah dihentikan(xpe2,maseh mencuba juga)
7-baru lepas nanges(sgt gelabah nanges diam2 bawah bantal..wekk)
8-dah abis baca novel 'twilight'(skg tgh tunggu kak rai hbis baca new moon.kak rai sgt selooooowwwww wooohhh)
9-saket gigi dan rahang gigi yg amat sgt(is it becoz i wear tiz retainer for almost 3 years??hmm)
10-and yes....i still hate someone n like someone else.(pathetic dowhh)


Itu saja update buat hari ini.And lately ni saya belaja bnyk pekataan,yg petame 'EKCELI' yg kedua 'PELALALALATKELALALAT'...hehehe betul ke cad?

buboi~

3 comments:

akue said...

aku ade streamyx kt rumah x heran pun..wekk~

tiQsZiE HangSwa said...

bukan cam tula yana

elat..eh..elat..elat
under my umbrelat..elat..ehh

nyanyi style rihanna kehh

cad sewel sunggo

Anonymous said...

yana..
new moon buhsan sket..
sbb 1st2 jek edward da tggalkan bella..
so nye byk cter psl jacob n bella jek..
thats y la k.rai bace lmbat kot..
eheheh..assumption saja~

- tasha anak p.ngah;) -