Wednesday, January 7, 2009

Ketika di Melaka(entry yg da lame sangat)

Hari itu 2minggu yg lepas,aku n my parents n kak uda's family decide nak g melake sbb saje nak chuti lah plus ada kak uda punye annivessary sekalik.Aku da igt tarikh die adelah 27dis!!!hehehe.Bile da syok2 plan pastuh wan sibuk nak balek,wan sgt kepoh.Macam boleh hidu kitorang kalau nak g jenjalan.Tapi oleh sebab die ada DSLR so aku rase hepy sbb die leh jadik orang gaji.yeyeyeyye!!!!

B4 gerak g melaka,singgah b4st jap.Aku time lapar gilerhhh


Ni mak budak dgn anak die yg debabkajdskjds dan zara yg manissss


Afta dat trusss zoooom ke melakeee.....n we finally arrived. zarif as usual ngekor aku ke mane2~
Nama tmpt kitorang stay adalah Shah's Beach Resort.sangat chantek sbb belakang bilik mengadap laut(lautkah?)So ptg2 kitorang jalan2 menghirup udara segar.huhuhu.Wan plak bz amek gmbr n aku seperti biase kepoh nk masuk dalam kamera.hehehe

And petang tuh jugak aku,wan,zarif n abg shahrul g mata2 malaysia.yehuuuu.Mak budak dan atok budak dok kat resort je yerrr.
Sudah sampeii..amek2 gmbr dulu

Kemudian abg shahrul pay utk kitorang n q lah nak nek mata2 meleysie ni.
Aksi zarif yg excited terlebeh.ekceli aku pun excited.....


Entry to be continue...................gilerh pemalash.............................................................

5 comments:

lilypark said...

nak lihat dslr wan~

ya2 said...

napa dtg melaka dikala aku xde kt uma?

YanaSaja said...

ayed:ko g mintak wan.hehe

k.suria:tuhla kak suria kitorang siap mcm nak singgah umah awak tapi bru teringat awak xde.

akue said...

nk lihat dslr aku, tgk hasilnya di sini ---> http://www.flickr.com/photos/myname_akue/

promote..akakaka

YanaSaja said...

wan yg gelabah lebah