Tuesday, April 22, 2008

Preggy

I am so happy today.But before i break d news,tadi aku xberape happy sangat sbb mcm gado with Azri,he's being a complete jerk.We are so done!pucca_love_14

So i just got a very HAPPY DAPPY NEWS!!!yeeeba~My 1st sis kak uda is pregnant!!!!! yeay!!!!pucca_love_04Aku sgt happy sampai tahap nak nangespucca_love_16(ekceli nak nanges sbb gado,kehkehkeh)

By the way its about time lah for kak uda nak ada 2nd child kan sbb zarif pon da 3tahun n die pown asik ckp nak adek!! nak adek!! Means die dah ready lah n kak uda pon ckp die nak tunggu sampai zarif dah leh diharap.Zarif skang sangat rajin jugaklah tapi die sangat manje dgn Tok Tip dan Tok Zu die,kitorang xleh marah or cubit die langsung.Die ada backup besarpucca_love_13

So now kak uda dah preggy jadik bertambahlah ahli keluarga kami!!!!!!! Yippie Yayya!!!!
Still xtau boi or girl.I hope its a boi~hehehepucca_love_17

p/s: i love the motherhood process.ckp mcm penah pregnant lak.Ekceli i LOOOOVE watching the motherhood process~

1 comment:

tiQsZiE HangSwa said...

alarhh blah la ko
gado konon
tadik borak ok jer

drama je lebiy korg nehhh
nyampah n meluat aku
hahahahahhahah