Monday, April 21, 2008

A Famosa Trip

Tired shooting xhabes lagi neh then family aku dah plan family vacation ke Afamosa Resort Melaka from Friday-Sunday.Besh woooh!!!tho xcukup family members kan(abg naz dgn wan xda)so kitorang gerak lah jugak kan sbb dah book bungalow itu.
Sepanjang g Melaka tuh aku tido xhengat..heheh..kak rai n kak mai dok borak2,aku dgn nasya tido sampailah dah sampai betul2 depan umah tuh
mrgreen Sampai2 dah kol 12 lebeh sbb kitorang gerak from umah kak mai lambat sket.Aku sampai2 jer trus masuk bilik dan tido tanpa menyalin seluar jeans dan baju kejer ku.huahuahuhua..


Pagi jer bangun terus sarapan dan gedebushhhhhhhh...SWIMMING.ingin dinyatakan di sini bahawa aku dan ahli keluarga xpandai berenang except abg shahrul dan zarif yg kerek berenang terjerit2..
twisted So aku dan kak rai yg hangen xpandai berenang neh berhasrat nak beli pelampung sorang 1 lah kan.Ada pelampung tererlah sket tetapi malangnyer kak rai tetap xpandai berenang
mrgreen


Petang tuh g naik kuda or pony ekceli.Nasya nak naik kuda tapi xleh sbb die kechik lagiheehe.Then kitorang jenjalan tengok umah2 yg ada kat situ sampai tersesat barat!!huhuhu..malam tuh aku dgn abg shahrul barbeque..pastuh malam tuh gak layan af.seperti biase aku dah tertido..krohhkrohh..swimming punye pasal kan..haih~

Pagi Ahad tuh aku berenang lagi dan lagi..then kol 12 dah kene check out dari umah tuh.So next time nak buat lagi trip macam neh!!!!!yeaaaaahhhhhh~~~~

Tengok KAK UDA tengah posing AYU,sekali kat belakang ada AKU n KAK MAI tgh lompat2 kat belakang..hehehe




p/s:aku baru dapat berite member aku punye mummy da meninggal dunia.Salam takziah utk die sekeluarga.She used to be my best buddies,but she still my friends tho neutral

4 comments:

Siti Faridzah Lokman said...

Hahahah!! yana x pandai berenang.. ade ke dah besar gabak pon pakai lepampong lagik.. haha.. 1200 kali gelak kat yana!!! (aku cakap orang mcm aku nih reti berenang jek.. :) tp atleast aku x pakai pelampong dalam swimming pool) Hehehehe

shygurl said...

wow baby nemo naik kaldai..:-p

YanaSaja said...

sampai hati kate keldai...kejam kejam kejam~

..:: DyLa DeLLieCaD ::.. said...

gagagagaga... lawak tol ko yana.. beli pelampung?? cover ah sket.. hahahaha.. x bly blah~